Satén a krajka: Nechte se na party inspirovat od slavné návrhářky

Čas společenských akcí, party a koktejlů je tu a s ní vyvstává otázka – co na sebe? Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová je stálicí na pomyslném pódiu návrhářské tvorby a stejně jako každý rok přichází s inspirativní kolekcí šatů pro nejrůznější společenské příležitosti.

Zima a s ní spojená společenská sezona klade větší nároky na šatník než léto se svými minimalistickými požadavky. Je to však dobrý důvod k důkladné inventuře obsahu skříní a ideální příležitost pořídit si něco nového. Právě společenské události dávají možnost uplatnit fantazii a změnit oblíbený styl nějakou úplně novou stylizací.

Něžný nebo rafinovaný, klasický nebo extravagantní, takový může být model pro nadcházející společenskou sezonu. Kolekce módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové je již tradičně nepřehlédnutelná a inspirativní. Kdo si nevybere přímo z kolekce, může si nechat zhotovit model podle svého přání v salonech Jiřiny Tauchmanové v Praze nebo v Nové Pace.

„Společenská móda je specifická,“ vysvětluje Jiřina Tauchmanová. „Podléhá v mnoha ohledech dosti vyhraněným požadavkům, které jsou na společenské modely pro určité příležitosti kladeny, ale zároveň poskytuje široké pole působnosti tvůrci i ženě, která model obléká. Jsou to četné detaily v řemeslném zpracování nebo v kombinaci materiálů a ozdob, na kterých je možné uplatnit fantazii téměř bez hranic. Výjimkou nejsou ani šperky navržené přímo k modelům. Tak se z klasických koktejlových, malých i velkých večerních šatů stávají osobité modely,“ dodává Jiřina Tauchmanová.

Satén, krajka a tyl - materiály, s nimiž je radost pracovat

Materiálům pro letošní společenskou sezonu vévodí satén, krajka a tyl v nejrozmanitějších kombinacích. Zaujmou v kontrastní barevnosti u variací světlého živůtku a tmavé sukně nebo v kombinaci černé krajky s krémovým podkladem. Spojení těchto materiálů má svůj půvab i u jednobarevných modelů, které jsou v kolekci zastoupeny fialovou, červenou, tyrkysovou a variacemi modré. V žádné společenské kolekci stejně jako v dámském šatníku nemůže chybět černá, která je v kolekci Jiřiny Tauchmanové bohatě zastoupena.

Modely vynikají precizním vypracováním a jsou zhotoveny z kvalitních materiálů. To však nestačí k tomu, aby žena byla dobře oblečena. Neméně důležité je zvolit střih, doplňky a celkový styl tak, aby každá zákaznice odcházela spokojena. 

Modely Jiřiny Tauchmanové sluší nejen modelkám, jejichž prostřednictvím se dostávají do světa; jsou určeny všem ženám, které si potrpí na eleganci a styl. Letošní malou společenskou kolekci také prezentuje na fotografiích Andrea Verešová. 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat