Táňa Kuchařová ve svém novém kalendáři sexy, jako nikdy předtím!

Miss World 2006 a česká topmodelka Taťána Kuchařová zazáří ve svém dalším kalendáři pro rok 2012.

Po úspěšném projektu, kdy byla Taťána oslovena společností BA Navigation, aby nafotila svůj vůbec první kalendář pro rok 2011, se hlavní aktéři tohoto projektu rozhodli spolupráci zopakovat.

Jedna z našich nejkrásnějších topmodelek, se tak stala hlavní hvězdou dalšího nového kalendáře pro rok 2012, který se letos, oproti loňskému roku, realizoval v zahraničí s americkým týmem. Focení probíhalo několik dní v Los Angeles, kde je Taťána pracovně vytížená a naše česká kráska předvedla svou dokonalou postavu a profesionalitu.

Michaela Fotulová, zástupkyně BA Navigation, dodává: „Jsme opravdu rádi, že tváří našeho letošního kalendáře se opět stane Táňa. Fotografie se tentokrát nesou v duchu amerických 60. let a plážové pohody, Taťána na nich odhalí hodně ze své sexy postavy a předvede své dokonalé křivky. Myslím, že se máme na co těšit!"

Unikátnost a výjimečnost projektu neméně podporuje fakt, že celý kalendář byl nafocen známými hollywoodskými fotografy dvojčaty Derekem a Drewem Reikers, kteří ve své kariéře nafotili kampaň pro Gucci a jsou fotografy hollywoodských hvězd – např. Anne Hathaway, Rebeccy Hall, Halley Atwell nebo Kellan Lutz.



„Spolupráce na letošním kalendáři byla skvělá a díky zahraniční produkci i lokalitě, na které kalendář vznikal, velmi příjemná a profesionální. Osobně se moc těšíme společně s fotografy na křest a oslavu naší práce,'' říká Taťána.

Slavnostní křest kalendáře proběhne za účasti všech, kteří se na kalendáři podíleli, jejich hostů a známých osobností v luxusním prostředí Buddha baru v Praze 24. 11. 2011.






Celkem 23 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat