Lokny jako z pohádky. S kulmou Rowenta So Curls Elite žádný problém

31.10.2018 | Krása a móda

Nejsnadnější cesta k nádherným loknám s automatickou kulmou, která vám umožní vytvořit pohádkově dokonalé vlny snadno a rychle. To je Rowenta So Curls Elite. Vyzkoušet si ji mohly i naše testerky během Dne s testováním. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze.

Automatická kulma Rowenta So Curls Elite CF3712F0 zajišťuje během okamžiku úžasné výsledky díky rychlému a snadnému procesu natáčení.

Systém instant curling automaticky natočí pramen vlasů na vyhřívané těleso kulmy a snadno a okamžitě vytvoří dokonalé lokny až po konečky.

Kulma Rowenta So Curls Elite umožňuje vytvořit kouzelné lokny ve 3 rychlých a snadných krocích:

  • Vložte pramen vlasů
  • Stiskněte tlačítko natáčení
  • Po 4 rychlých zvukových signálech tlačítko uvolněte a lokna je hotová

Ionizační keramický povrch s turmalínem pro vysoký lesk. Turmalín přirozeně produkuje ionty, které zvyšují lesk.


Lokýnky jako od profesionála během několika minut. To dokáže kulma Rowenta So Curls Elite.

 

Integrovaný časovač Curl Ready Timer kontroluje dobu natáčení. Čtyři krátké zvukové signály oznámí, že jsou vlasy natočené. Díky 4 časům natáčení (6, 8, 10 nebo 12 s) nabízí kulma Rowenta So Curls Elite možnosti stylingu pro každého: ležérní kudrny pro oslnivý efekt, pevné lokny pro sváteční příležitost nebo vlny pro přirozenější vzhled.

Se 3 nastaveními teploty se kulma Rowenta So Curls Elite přizpůsobí všem typům vlasů: jemným, normálním i silným. Tři úrovně teploty v kombinaci se čtyřmi časy natáčení nabízejí dvanáct různých nastavení pro požadovaný výsledek: Chcete-li dosáhnout pevných loken, zvolte vyšší teplotu a delší čas. Toužíte-li po plážových vlnách, zvolte nejnižší teplotu 170 °C a nejkratší dobu natáčení. Teplota 170 °C je dostatečně šetrná i k jemným a lámavým vlasům se sklonem k poškození.

Střídavá rotace pro přirozenější výsledek. Každá vlna se automaticky natáčí na jinou stranu, než byla předchozí, výsledkem je bohatější a přirozeně vypadající účes. Kulma směr rotace nastavuje sama za vás tak, jak doporučují profesionální kadeřníci!

Přirozené vlny snadno a rychle

O tom, jak snadné je vytvořit díky kulmě Rowenta So Curls Elite dokonalý a přirozený účes, se přesvědčily i naše testerky. Jak je kulma nadchla?

„Oproti klasickým kulmám ušetří hodně času a nemůže se stát, že se popálíme. Dobře zapadne do ruky a jednoduše se ovládá. Je možné nastavit více úrovní teploty, dle kvality vlasů. Po použití jsou vlasy krásně lesklé, chválila testerka gabrielaplucnarova.

„Delší i kratší vlasy se s pomocí této kulmy snadno upraví do atraktivních lokýnek. Díky možnosti zvolit si teplotu je šetrná k vlasům všeho druhu. Nehrozí popálení. Elegantní vzhled a nízká hmotnost. Snadné ovládání a údržba. Pořizovací cena přijatelná,“ přidala se testerka elioto.


Nezáleží na tom, zda máte krátké nebo dlouhé vlasy. S kulmou Rowenta So Curls Elite žádný problém.

„Kulma bílé barvy má krásný design. Určitě je výhodou, že nemůže dojít o popálení částí obličeje nebo krku. Určitě to chce na začátku cvik, jak pramen správně vložit a hlavně se neleknout když kulma pramen "vcucne". Mně samotné kulmování šlo hned napoprvé. Byla jsem moc spokojená,“ pochvalovala si testerka Kacioriginal.

„Celou dobu mě zajímalo, jak tyto kulmy fungují. Vypadají úplně jinak, než jsem zvyklá. Nicméně brzy jsem postup pochopila a nestačila zírat! Je to tak snadné! Navíc se dá nastavit teplota a čas, takže neničí vlasy tolik jako jiné kulmy. Je to skvělá věc, brzy jsem vypadala jako ovečka. Tahle kulma dělá veškerou práci za mě. Doporučuji!“ napsala testerka simater.

A jak si naše testerky Den s testováním užily, se můžete podívat na videu:

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:31
9 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat