Sprcha svědčí zdraví i kráse. Jak si ji užít na maximum

20.12.2018 | Krása a móda

Zatímco ranní sprcha nám vlije energii do žil a zajistí příjemný start do nového dne, ta večerní nás příjemně naladí na sladký spánek. Ale ať už pod proudem vody stojíte ráno nebo večer, vězte, že děláte dobře. A když si navíc sprchování zpříjemníte Jemným sprchovým gelem a Cukrovým peelingem s japonskou třešní od Ryoru, prospějete nejen duši, ale i tělu a své kráse.

Pozor na sabotéry

Spousta z nás se ale sprchuje bezmyšlenkovitě, a tak se, aniž bychom si to uvědomovali, dopouštíme chyb, které mohou efekt sprchy sabotovat. Které omyly jsou nejčastější?


Peeling, který jemně pečuje o vaši pokožku a šetrně z ní odstraní odumřelé buňky? To je Cukrový peeling s japonskou třešní od Ryoru.

Jistě, zahřát se v teplé vodě může být vítaný způsob relaxu – zvlášť teď, když se venku poněkud ochladilo. Jenže co se týče teploty vody, všeho moc škodí… Máte-li v koupelně tuny páry, je to znamení, že vaše voda je příliš horká. Kromě vysychání pokožky riskujete suchou a nepříjemně svědící kůži, nebo vzplanutí ekzému.

V dnešní době má z bakterií panickou hrůzu kdekdo, takže antibakteriální mýdla s hrubými detergenty (čisticími látkami) jdou doslova na dračku. Používáte je také? Pak byste měli vědět, že tyhle produkty nadělají víc škody než užitku! Z pokožky totiž mimo jiné odstraňují přírodní oleje, které potřebujete jako mazivo. Bez této bariéry je vaše kůže o to více vystavena faktorům, jež ji zbytečně připravují o hydrataci.

Pro krásu i skvělý pocit

A jak si sprchování opravdu užít a ještě prospět své pokožce a tedy i své kráse? Vyzkoušejte Jemný sprchový gel, který pokožku šetrně myje, zvláčňuje a působí proti jejímu vysychání, a Cukrový peeling s japonskou třešní odstraňující odumřelé kožní buňky od Ryoru. Ostatně se o jejich vlastnostech přesvědčily i naše testerky. Jak produkty obstály?

„Moc děkuji za možnost testovat tyto úžasné výrobky. Hned po otevření mě nadchla omamná vůně, která je přesně podle mého gusta. Sprchový gel krásně pění a moc dobře se s ním myje pokožka celého těla. Provoněné tělo vydrží opravdu dlouhou dobu. Cukrový peeling je báječný, pleť je po použití nádherně jemná, hebká a voňavá. Určitě oba výrobky doporučuji. Myslím, že se u nás v koupelně stanou stálicemi, pochvalovala si testerka Kristulka.


Úžasná vůně a jemná a vyživená pokožka. To jsou přívlastky, které naše testerky v souvislosti s Jemným sprchovým gelem a Cukrovým peelingem s japonskou třešní od Ryoru skloňovaly nejčastěji.

„Nádherná vůně. Sprchový gel krásně hydratuje, ale co jsem si skutečně zamilovala, je tělový peeling. Je opravdu na olejové bázi, což ale hodně suché kůži, kterou mám, jedině prospívá. Pod víčkem je ochranná folie proti vylití - na cestování to úplně nebude. Krystalky odstraňují odumřelou kůži velmi šetrně a pokožka je pak krásně hladká. Hotové domácí lázně,“ neskrývala nadšení testerka deeana.

„Můžu opravu pochválit dlouhotrvající příjemnou vůni sprchového gelu. Už po aplikaci samotného sprchového gelu, je pokožka mnohem hydratovanější a jemnější, ovšem po spojení společně s peelingem je účinek mnohem intenzivnější. Sprchový gel je dostatečně pěnící, a tak není potřeba ho použít mnoho na jednou umytí,“ přidala se testerka Elis020.

„Oba výrobky jsou úžasné, vůně je nadpozemská a dlouho po použití jsem jí cítila. Pokožka byla hebká, voňavá, plná života. Gel krásně pění, to mám moc ráda a peeling je tak akorát jemný, aby odstranil odumřelé buňky a já měla pokožku jako miminko. Skutečně doporučuji,“ uzavřela testerka Vendy-Ema.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat