Slušivé plavky přímo pro vaší postavu

Které plavky dokážou zakrýt faldík na břiše? A jak se jejich pomocí dají opticky zvětšit malá prsa? I pro majitelky bujných ňader ale existuje pár zásad úspěšného nákupu!

Znáte to. Jdete si s velkým odhodláním koupit nové plavky do přecpaného obchodního centra. Jenže! Po vyzkoušení několika kousků vám po zádech teče studený pot, ztrácíte nervy a litujete prodavačku, která vám do kabinky přinesla asi tak půlku nabízeného zboží. Že byste o něčem takovém mohla vyprávět? Tak jistě, najít něco, co dokonale sedí a v čem se člověk cítí dobře, není snadná věc. Ale mohla by být. Stačí se držet těchto jednoduchých rad!

Vychytejte načasování

Na lov plážového úboru je potřeba vyrazit jen s dobrou náladou. Pokud vás ráno vytočil šéf a odpoledne pro změnu partner, nákup odložte raději na jindy. Nejlépe na dobu, až budete odpočatá a plná optimismu. Stavte se před touhle velkou akcí na kávu, kterou si s radostí vychutnáte do posledního doušku. Relaxujte a užívejte si, že nemusíte nikam spěchat. Nebo s sebou vezměte kamarádku, morální podpora i objektivní náhled druhé osoby se hodí vždycky. A druhé pravidlo zní?

Vyberte si správný obchod

Abyste hned z kraje této mise nešlápla vedle, měla byste zvolit obchod, který vyhoví vašim potřebám i finančním možnostem. Zatímco některé se specializují na plavky sportovní, v jiných naleznete spíše elegantnější nebo vyloženě luxusní modely. Co bude pro vás to pravé?

Záležitost s tělesnými proporcemi

Neméně důležité je také dbát na své tělesné proporce. Vyšší pas u spodního dílu pomůže zakrýt faldík na bříšku. Tankiny, což je vlastně delší top s klasickými kalhotkami, zase efektivně zamaskují strie po porodu. Při slunění si je můžete vyhrnout, takže se nebojte, že by vám nějak bránily v získání bronzového opálení. Pro hodně štíhlé postavy se nabízejí bikiny nebo takzvané boyshorts, tedy plavky ve stylu pánských šortek. Ty opticky rozšíří boky, čímž se docílí klasického tvaru přesýpacích hodin.

Ach, ta prsa!

Příroda vám nadělila menší poprsí? Možná to neberete jako úplnou výhodu, ale zato máte větší výběr. Vyzkoušejte něco s odnímatelnými ramínky, ideálně pak světlejší barvy. Vhodné jsou i vodorovné pruhy či třásně, které horním partiím dodají na objemu. Máte-li zcela opačný problém, tedy ňadra plná, zapomeňte na trojúhelníčkové podprsenky bez kostic a výztuže, protože ty vaší chloubě neposkytnou potřebnou oporu. Poohlédněte se po plavkách, které mají barevné asymetrické tvary, dokážou prsa opticky zmenšit. Hlavní je, abyste se v nich cítila dobře a pohodlně, na tom jediném záleží!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat