Elegantně zakryté plavky v módním stylu

Už máte své maxi šaty nebo zajimavý kaftan? A co takové pareo, z něhož si snadno můžete uvázat kromě jiného i zavinovací sukni či lehký, vzdušný župan?

Nikdo asi nepochybuje o tom, že plavky jsou nezbytnou součástí letního šatníku. I když se v nich cítíte skvěle, pořád jsou situace, kdy by se na odiv ukazovat neměly. Koneckonců, posedět si v plážovém baru nebo restauraci jenom v titěrných bikinách pořád platí za společenské a nevhodné faux pas. Co si tedy přehodit přes ně, aby to bylo stylové, ležérní a zároveň pohodlné? Je z čeho vybírat!

Maxi šaty k rybníku i na party

Maxi šaty jsou už takovým módním evergreenem. A jejich praktičnost je bezesporu úžasná! Báječně si rozumějí s hřejivými slunečními paprsky, teplým letním vánkem, vaší termoregulací i volností pohybu. Jejich další předností je to, že sluší opravdu všem, a to bez ohledu na tělesné proporce i výšku. Které barvě dáte přednost? Mimochodem, v maxi šatech můžete od vody vyrazit rovnou na večírek, stačí je jen sladit s vhodnými doplňky.

Elegantní kaftan 

Něco mezi tunikou a šaty. To přesně je kaftan, který vždycky upoutá. Původně se jednalo o mužský osmanský oděv, jenž vypadal jako plášť s dlouhými rukávy. Jak šel čas, tak se kaftan zabydlel i v kolekcích světových návrhářů, kteří mu vdechli kouzlo luxusu. Může být kratší i delší, široký nebo úzký, s kulatým či rovným výstřihem. Ovšem jedno pravidlo tu přece jen je – vždy musí mít rukávy. Pro svou vzdušnost je přímo ideálním oblečením do tropických teplot a jeho volný střih zalichotí každé postavě i věkové kategorii.

Všestranné pareo 

Aby bylo koupání a opalování ještě více příjemné, slaďte své plavky s pareem. Tento „šátek“ lze uvázat na všechny možné způsoby, čímž z něj snadno vytvoříte zavinovací sukni, zajímavý top i lehký župánek. A že nevíte, jak na to? Že nejste zruční? Ale kuš! Na internetu naleznete desítky instruktážních videí, díky kterým budete s tímto kouskem za stylovou hvězdu pláže!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat