Omyly v módním světě

Jste přesvědčená o tom, že zlato a stříbro se nesmí kombinovat, stejně jako pruhy a puntíky? Nebo že růžovou barvu mohou nosit jen náctileté slečny? Tak to vám musíme sdělit, že jste na pořádně velkém omylu.

Mýty a pověry? Tak ty se nevyhýbají ani módě, samozřejmě. Co se o oblečení povídá všude možně, a přitom to není tak úplně pravda? Pojďme se takovým „kachnám“ podívat na zoubek!

Co je pánské, do toho ženám nic není

Že dámy musejí nakupovat jenom v oddělení určeném pro něžné pohlaví? Pche! Proč by se nemohly podívat i „vedle“? Na módních přehlídkách těch nejvyhlášenějších značek jsou modelky v dělnických overalech k vidění zcela běžně. Stejně jako muži s make-upem a v sukních. A to znamená jediné – hranice, která rozděluje oblečení podle pohlaví, je definitivně smazána. Ostatně, neříkejte, že se sama sobě nelíbíte v košili svého partnera. Nebo že si občas nepůjčíte jeho hodinky…

Proužky puntíkům doslova odporují

Jsou tací, kteří by si na sebe nikdy nevzali puntíky ani proužky, natož smíchané v jednom outfitu. Nicméně tahle „divoká kombinace“ se skutečně nevylučuje. Jde o geometrické vzory, s nimiž se paradoxně skvěle pracuje. Proužky navíc pomáhají vytvarovat postavu a puntíky zase oživí i jinak tuctový model. Tak proč se držet při zemi!

Růžová je jen pro mladší ročníky

A tohle řekl kdo? Růžová jako taková nepodléhá roku narození (už vlastně ani pohlaví). I když je pravda, že je potřeba vybrat správný odstín a trochu se zaměřit i na střih oblečení. Například starorůžová dokáže vizuálně omladit, proto by se jí čtyřicátnice ani padesátnice neměly vyhýbat.

Zlato a stříbro k sobě nepatří

I v tomto případě lze celou záležitost okomentovat jediným výstižným slovem – bejvávalo. Dnes je naopak souhra zlatých a stříbrných šperků velmi, velmi módní. Nespočet firem dokonce nabízí šperky, které oba dva cenné kovy kombinují, a to třeba v podobě prstenu, náušnic nebo dokonce celého setu. Ovšem není vyloučena ani „směs“ dražších klenotů s levnou bižuterií.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat