Kožešinová vesta je hitem: Inspirujte se u celebrit!

Kožešinová vesta je v poslední době pouličním hitem! Vrací se opět do módy. Navíc jde o kombinaci vkusného kožešinového oděvu s velmi praktickým využitím. Pod pojmem "kožešinová vesta" si lidé často představují pastevce koz z předhůří Karpat. Ne všechni návrháři musí jít tímto směrem. Opět sáhli po staré dobré a nenahraditelné kožešině a vrátili se zpět ke kořenům. K dobám, kdy vznikaly první zárodky současných vest v podobě různých kožešinových přehozů a ponč.

Z pohledu módního využití si přijdou na své lidé s vyšší postavou. Krátká vesta vypadá proporcionálně daleko lépe na vyšších lidech, ale samozřejmě neexistuje žádné striktní dogma. Naprosto jedinečná je kožešinová vesta v kombinaci s ostatním oblečením. Můžete ji použít téměř ke všemu. Ke krátkému tričku, tričku s dlouhým rukávem, svetříku apod. Pěknou kožešinovou vestu má třeba Kate Moss a ráda ji nosí.

Z praktického hlediska je kožešinová vesta víceméně nenahraditelná. Nejenomže vypadáte skvěle, zárověň jsou všechny vaše tělesné orgány (především ledviny) v optimální teplotě, přitom volně používate ruce, tudíž se téměř nepotíte v podpaží. Vesta s vysokým hřejivým kožešinovým límcem nebo kapucí dokonale chrání na nachlazení choulostivá místa kolem krku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat