Rafinovaná nahota z červeného koberce v podobě odhalených šatů

Je jen málo těch, kteří se oprostí od předsudků a nechají veřejnost nahlédnout do míst, které většina lidí schovává pod oblečením a ve spodním prádle. Patří k nim třeba Rihanna, Gwyneth Paltrow nebo Rita Ora!

Ať už se jedná o předávání cen hudebních, filmových či literárních, vždycky je to událost, která si žádá slavnostní róbu. Zatímco některé celebrity sází na sofistikovanost a eleganci, jiné si vystačí jen s vlastní přirozeností. Která slavná žena se na červeném koberci objevila v celé své kráse, a to doslova?

Rihanna se nestydí

Když to máš, tak to ukaž? Něco takového si asi řekla zpěvačka Rihanna, které koluje v žilách horký barbadoský temperament. A pořádně horko bylo i bulvárním fotografům! Těm se totiž při jedné zvláštní události pochlubila skvostem, který si nechala vytvořit na zakázku. V podstatě šlo o průhlednou síť posetou drobnými kamínky, díky níž se pohledem na křivky a hlavně ňadra této umělkyně mohli potěšit úplně všichni.

Gwyneth Paltrow nepotřebuje spodní prádlo

Je mnoho snímků, ve kterých propagátorka tradiční módy Gwyneth Paltrow naplno využila svůj talent. Jedním z nich je Iron Man 3, kde ztvárnila roli Virginie „Pepper“ Potts. Právě na premiéru tohoto úspěšného akčního filmu vyrazila v modelu, který sice budil dojem uhlazených šatů, ovšem pouze z přední strany. Transparentní látka dokonale odkryla její nohy až k pasu, přičemž bylo patrné, že kvůli rafinovanému střihu musela spodní prádlo nechat doma.

Rita Ora ukázala skoro všechno

Britská zpěvačka a herečka kosovsko-albánského původu se v oblékání nikdy nedržela příliš při zemi. Pro Ritu Oru je odhalování stejně tak běžné, jako třeba časté změny účesu nebo výraznější líčení. Když se před pár lety konal večírek jistého prestižního lifestylového magazínu, postarala se tato rebelka o pořádný poprask. Zvolila totiž kompletně průsvitné šaty, které její intimní partie zakrývaly jen velmi spoře. Pro návštěvníky této akce bylo hodně těžké dívat se jí do očí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat