Láskyplná péče s respektem k přírodě? Dětská kosmetika s bio mandlovým olejem

23.04.2021 | Krása a móda

Jako jeden z nejcennějších přírodních olejů je vnímán ten mandlový. Svým způsobem je velice podobný lidské pokožce, proto se do ní jeho složky tak dobře vstřebávají. I z tohoto důvodu se přidává do mnoha šetrných kosmetických přípravků. Dopřejte ho miminku prostřednictvím tělového mléka, krému i sprchového gelu. Není ho nikdy dost!

Asi každý rodič ve chvíli, kdy mu poprvé položí do náruče vytoužené miminko, slibuje sobě i jemu, že udělá pro jeho bezpečí i pohodlí naprosté maximum. Závazek to jistě není snadný, ovšem pokud má člověk správné pomocníky, rozhodně není nesplnitelný. Jedním z nich je dětská kosmetika, která je velice důležitá nejen v prvních týdnech, ale i pozdějším batolecím věku. A protože péče o pokožku našich nejmenších nepřipouští žádné kompromisy, je třeba zvolit takovou, která bere v úvahu všechny její speciální potřeby a požadavky.

HiPP pro malé i velké

Německá společnost HiPP, jejíž hlavní specializací jsou produkty pro děti, je známá tím, že se při výrobě kosmetických přípravků zříká složek, které by mohly jemné a citlivé pokožce uškodit a naopak upřednostňuje to nejlepší z přírody, jako je například zastudena lisovaný bio mandlový olej. Ostatně, i pro tuto filozofii její tělová mléka a další pečující kosmetiku využívá osm z deseti českých porodnic.

Láskyplná péče s opojnou vůní

Mandlový olej představuje jedinečný elixír nabitý prospěšnými látkami. Zprostředkovává totiž vysoký podíl antioxidačních vitaminů A i E, které chrání pleť před škodlivými účinky volných radikálů. Nabízí však i cenné minerály, jmenovitě křemík, zinek, hořčík, draslík, sodík, vápník, mangan, železo, chrom, fosfor a selen. Další unikátní složkou je pak kyselina linolenová, která zvláčňuje a hydratuje suchou pokožku. Její mimořádné regenerační a ochranné schopnosti se ještě násobí v kombinaci s obsaženou kyselinou olejovou a palmitovou.

Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a velice dobře se vstřebává. Samozřejmostí je i jeho příjemná oříšková vůně, která pohladí smysly a v podstatě vás přenese až ke slunnému středomoří. Vhodný je pro všechny věkové kategorie a typy pleti, té dětské samozřejmě nevyjímaje.

Když mandle, tak od HiPPu!

Společnost HiPP pěstuje organické mandlovníky na španělském středozemním pobřeží Costa Blanca v oblasti Alicante, kde mají to nejvhodnější podnebí. Mandlovníky se zde pěstují a obhospodařují organickým způsobem, tedy bez použití pesticidů a herbicidů. BIO certifikace tak není u přírodních olejů žádný marketingový tah, nýbrž záruka čistoty, kvality a zdravotní nezávadnosti. Používání mandlového oleje, který je pěstován a získáván v harmonickém souladu s přírodou, zaručuje nejen jeho bezpečnost pro pokožku, ale také vyšší obsah blahodárných látek.

Řada dětské kosmetiky HiPP Babysanft zahrnuje nejen pleťový olej, krém i mléko, ale i vlhčené ubrousky, sprchový gel, pěnu do koupele, šampon a balzám na rty.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat