Obličejová mlha vaší pleti zkrátka sedne

Není mlha jako mlha. Tu venkovní možná v lásce nemáte, ovšem tu obličejovou si zamilujete. Na jedno stisknutí totiž pleť můžete hydratovat, omladit, vyživit a posílit její ochrannou bariéru. A to se hodí nejen v létě!

Pleťová mléka, oční krémy, omlazující séra, textilní masky a kvalitní odličovací přípravky. Tohle všechno bychom dle obvyklých rad měli v zájmu zdravé, svěží a kvalitní pokožky používat. A k tomu prý ještě obličejovou mlhu! Ale proč vlastně? Vážně je tohle cosi ve spreji tak užitečné, jak se říká?

Mlžný opar, co se vejde do kabelky

Obličejové mlhy jsou většinou spreje na vodní bázi, jejichž primárním účelem je okamžitá hydratace pleti. Stačí jedno stisknutí a kůže rázem dostane potřebnou zvlhčující vzpruhu, která jí v horkých letních teplotách, při dlouhém letu v letadle nebo při procházce v prašném velkoměstě přijde zatraceně vhod. Ale ono to tady není jenom o vodě. Tyto produkty totiž kromě ní obsahují i další vítané pečující složky, jako jsou třeba antioxidanty, protizánětlivé látky nebo omlazující kyselina hyaluronová, což z nich dělá skladné, snadno použitelné a účinné pomocníky každodenní péče. Podle názoru americké certifikované dermatoložky Rachel Nazarian udržují zdravou kožní bariéru, chrání před vnějšími nepříznivými vlivy a uklidňují podráždění, proto je doporučuje zejména jedincům se suchou a citlivou pokožkou, stejně jako těm, co bojují s ekzémy. Jste to vy? Pak se do mlhy rozhodně ponořte! A pokud ne, jistě oceníte i další výhody téhle mlžné parády.

Rozdíl, který je okamžitě vidět

Výše jmenovaná dermatožka Rachel Nazarian vychvaluje i skutečnost, že obličejové mlhy v kombinaci s dalšími pečujícími produkty usnadňují vstřebávání veškerých obsažených výživných látek, přičemž je v kůži doslova utěsní. Také se díky nim mnohem snáze a lépe nanáší make-up. Použijete-li tuto mlhu po klasickém odlíčení, přítomné antioxidanty pleť dočistí a zabojují proti škodlivým volným radikálům. Ať už se ale omlžíte ráno, v poledne či večer, i jedno malé stříknutí namáhanou a unavenou pleť okamžitě oživí, což poznáte po každé aplikaci.

Zdroje: www.realsimple.com/what-does-face-mist-do-7371419 - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat