Holení nohou? Strávíme jím 72 dní života!

Podle nejnovější studie stráví žena v průměru 72 dní svého života holením nohou. Nepřeháníme to trochu?

Výzkum si nechala provést společnost Escentual  a z jejích výsledků vyplývá, že ženy stráví během života holením nohou 1728 hodin. To je asi 10 týdnů vyplýtvaných na žiletku, pěnu na holení a chloupky na nohou.

A to není všechno, další výsledky jsou neméně zajímavé.

Tak například odličováním strávíme 55 dnů svého života (ještěže nezjišťovali, jak dlouho nám trvá samotné nanášení make-upu, to bychom holení nohou pravděpodobně trumfly).

Celých 44 dní pak trávíme nanášením hydratačních mlék či krémů na celé tělo (tedy pokud něco takového opravdu poctivě děláme… i když průměr je průměr).

Jak dlouho nám v životě zabere vytrhávání obočí? Celý měsíc (tedy 30 dní)!

A poslední položkou výzkumu byla péče o chodidla a nehty na nohou – těm věnujeme ze svého hektického života plných 11 dní.

Mimochodem, na otázku, kterou z výše uvedených zkrašlovacích a pěsticích činností mají ženy nejméně rády, většina respondentek odpověděla holení nohou. I přesto jím tráví přibližně čtyři minuty šestkrátkrát týdně (tedy především v létě).

A jak jste na tom vy?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

70 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:20
146 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:15
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat