Svetry a cardigany: Které byste si neměly nechat ujít?

Zatímco v létě se nám v šatníku hromadí další a další šaty, na jaře se ještě soustředíme na kusy, které spolehlivě zahřejí – svetry a cardigany všeho druhu. Které byste si rozhodně neměly nechat ujít?

Trendy jsou tentokrát poměrně milosrdné, módní jsou totiž všechny objemné svetry s vyplétaným vzorem včetně těch oversize, které působí o číslo větším dojmem. Heslo letošní sezony? Vykašlete se na „titěrné“ svetříky, které stěží zahřejí a rozjeďte to doslova ve velkém. Myslete jen na pravidlo, že čím objemnější/volnější svetr máte, tím spíš byste ho měly doplnit úzkými kalhotami nebo třeba pouzdrovou upnutou sukní.

Ujít si nenechte také cardigany všeho druhu, letos jsou trendy obzvlášť ty dlouhé. Zdobit je může i kožešinový límec nebo koženkové rukávy. Pokud vás baví originální a neotřelé kousky, porozhlédněte se po svetru s třásněmi, ve kterém vás opravdu nikdo nepřehlédne. Anebo rovnou po vtipných svetrech s motivem zajíčka nebo třeba tučňáka.

TIP PRO VÁS: Vykašlete se na kombinaci s džíny, ve které bude vypadat jako teenager. Zvířátkové svetry vypadají nejlépe v kombinaci se sukní.

Trendem je také nejrůznější zdobení a efektní detaily, ať už jde o našité aplikace na horní části svetru nebo tenkou linii transparentního materiálu na rukávech. Stále módní jsou i svetry s metalickým efektem, které se spolu s předchozími kousky nemusíte bát vytáhnout ani na večer do společnosti. Přehodit je můžete přes šaty nebo vám mohou suplovat top.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat