7 vychytávek pro vaše vlasy: Našli jsme ty nej!

Znáte je? Pokud ne, je nejvyšší čas vás představit. Nechat si ujít ty největší vlasové vychytávky by totiž byla škoda. Které produkty opravdu splní to, co slibují na obalu?

Od kartáčů přes gumičky, kondicionéry až po stylingové zázraky. Prohlédněte si sedm vlasových tipů, které opravdu fungují.

1. Chytrá gumička Invisibobble, 89 Kč/3 kusy

Revoluční gumička umí něco, co žádná jiná na světě: nezanechává stopy po sepnutí! Už vás štvou zpřelámané prameny a poničený účes? Zkuste Invisibobble, která se prodává v několika barevných variantách.

2. Vodní kartáč Aqua Splash, Tangle Teezer, 299 Kč

Hit jménem Tangle Teezr nejspíš znáte, zkoušely jste ale jeho vylepšeného bratříčka do vody? Kartáč je dutý, takže se dá dobře držet a pozor, rozčeše i mokré vlasy. Samozřejmě bez jediného poškození. Už žádné polámané a vytrhané vlasy.

3. Suchý kondicionér na vlasy s argonovým olejem, Lee Stafford, 399 Kč

Pokud nedáte dopustit na suché šampony, připište si na nákupní seznam další položku – suchý kondicionér. Nestíháte si umýt vlasy? Nastříkejte do vlasů suchý šampon, následně kondicionér a nikdo nepozná, že jste proces mytí přeskočily. Kondicionér ale můžete použít i kdykoli během dne pro osvěžení a hydrataci.

4. CC krém pro vaše vlasy, Alterna, 945 Kč

BB a CC krémy jsou v péči o pleť hitem, teď se ale přesouvají i do sféry vlasových produktů. Přípravek je naprosto multifunkční - dodá vlasům hydrataci, lesk, vyhladí je, zjemní, působí proti lámavosti, chrání před teplem při stylingu, lehce tuží, má UV ochranu, posiluje vlasy… uff, máme pokračovat?

 

5. Matný stylingový pudr Dust It, Schwarzkopf Professional, 169 Kč

Sháníte přípravek, se kterým skvěle vytvarujete účes, ale nebude ve vlasech vidět? Zkuste matný pudr, který nahrazuje tužidla a laky. Nanáší se velmi snadno a dodá neuvěřitelný objem. Stačí nasypat do dlaní, nanést do vlasů a upravit podle potřeby.

6. Třpytivý kondicionér Mythic Oil, L´Oreal Professionnel, 260 Kč

Toužíte po vlasech, které doslova a do písmene září? Pak vyzkoušejte kondicionér s malinkými třpytivými částečkami. Nemusíte se bát, že by váš účes připomínal disko kouli, efekt je opravdu decentní. Kondicionér navíc obsahuje účinný arganový olej a vlasy vyživí, aniž by je zatížil.

7. Zdokonalující sérum Initialiste, Kérastase, 849 Kč

O pleť se většina z vás stará příkladně, myslíte ale i na pokožku hlavy? Pokud cítíte, že vaše vlasy potřebují opravdu velkou zpruhu, začněte 2-3x týdně nanášet ke kořínkům ručníkem vysušených vlasů toto sérum. Promasírujte krouživými pohyby a neoplachujte.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat