Nový kabát, nebo bunda? Ulovte je ve slevě!

Co je lepší, než narazit na kabát snů? Narazit na kabát snů s padesátiprocentní slevou! Pokud se vám nechce běhat celý den po obchodech, nechte se nasměrovat pomocí našich tipů. Který nastěhujete do svého šatníku?

Kabát, potažmo bunda, je základním kamenem celého zimního šatníku. A právě teď je pro podobnou investici ideální doba! Zimní kolekce se rozprodávají a ve spoustě případů se ceny snížily až na polovičku. Pokud jste do této chvíle odolávaly hříšně drahému kabátu, dejte si druhé kolo – dost možná bude na visačce zlomek původní ceny. Dívat se nemusíte jen po zimních kabátech, ale i těch tenčích, které zbyly z podzimu. Na jaře jako když je najdete.

V honu na slevy rozhodně nedoporučujeme dělat kompromisy – kabát, jehož kvalitu zpochybňujete, nechte viset na ramínku. Než si koupit svršek za pár stovek, raději zainvestujte do kvalitně zpracovaného kabátu, jehož cena je sice čtyřmístná, ale nebudete se s ním muset za chvíli loučit. Nezapomeňte sledovat složení kabátu a zejména případný podíl vlny.

Kromě kabátů si můžete výhodně pořídit i bundu, včetně delší parky s kapucí, jež se v módě drží už několikátou sezonu. Staronovým trendem jsou také krátké bundy v bomber stylu. Pořídit si můžete i péřový kabát, který vás ochrání v těch nejdrsnějších mrazech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat