Skvělý účes v pohodlí domova? Se STYLEREM ano!

25.05.2015 | Krása a móda

Také milujete vlny, vlnky a lokny, ale nebaví Vás práce s kulmou? Je těžké vytvořit skvělý účes, když člověka bolí z nekonečného natáčení vlasů ruce a dochází mu přitom trpělivost. A chodit ke kadeřníkovi, kdykoli zatoužíme po vlnitém účesu, je poněkud nepraktické, časově i finančně. Naštěstí je tu STYLER Curl Revolution!

Kulma nové generace

S touto úžasnou vychytávkou si totiž každá z nás dokáže vytvořit skvělý účes v pohodlí domova. Díky chytrému styleru, který se automaticky otáčí, se vlasy krásně vlní, aniž bychom je musely pracně natáčet. Pramen stačí umístit do barelu, stisknout spínač a styler vytvoří vlny.

A protože styler rotuje v různých směrech a má 5 možností nastavení, lze s jeho pomocí vytvořit různé druhy účesů. Princezovské lokýnky, stejně jako přirozené vlny. Elegantní i ležérní look.

Nejen pro domácí použití

Kulmu nové generace si pořizují nejen ženy a dívky k domácímu použití, ale i profesionální kadeřníci. Mezi nimi také Saša, se kterým jste mohly nedávno sledovat BETTY DAY- vlasovou proměnu divačky Týny. Jak vidíte, vytvářet účesy s touto pomůckou je skutečně hračka. 

Styler si oblíbily i blogerky

Není divu, že Styler Remington oslovil celou řadu našich blogerek, mezi nimi TerryMakeUp Tutorials, která dokonce připravila pro své fanoušky soutěž, kde mohou kulmu Remington Curl Revolution vyhrát. Podmínky soutěže najdete v jejím videu, kde také uvidíte, jak se s kulmou pohodlně pracuje, a že styling se stylerem v pohodě zvládnete, i když nejste profesionální kadeřník jako třeba Saša.

A co nás kromě snadné a rychlé tvorby skvělého účesu na této kulmě dále zaujalo? Krátká doba nahřívání (styler je nažhavený za 15 vteřin), kontrola teploty pomocí digitálního displeje, teplotní zámek k ochraně zvolené teploty a tříletá záruka.

Pokud tedy milujete vlny, vlnky a lokny a nechcete se trápit dlouhé minuty s jejich vytvářením, tahle vychytávka by ve Vašem domácím salónu krásy neměla chybět.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat