Vybavená k vodě: Tyhle módní kousky vám letos nesmí chybět!

Konečně je tu to – léto a vaše dva týdny dovolené. Volno, na které se těšíte celý rok. Hodíte všechny starosti za hlavu, budete relaxovat, slunit se, číst knihy, na které jste neměla celý rok čas, a to vše v ideálním případě na pláži u moře či u vody.

Zabalit si na dovolenou je samozřejmě kapitola sama o sobě. Snažíte se na nic nezapomenout, vybíráte, který outfit bude ten pravý, který naopak. Stejné je to i s výbavou na pláž. Když už se na ni vydáte, chcete tam strávit celý den a mít tedy v ideálním případě u sebe vše, co je zapotřebí. A že toho, ruku na srdce, my ženy potřebujeme hodně.

Nejdůležitější je samozřejmě samotný outfit. Výběr těch pravých plavek. Letošní sezóna velí – v jednoduchosti je krása. Volte jednoduché nebo geometrické střihy ideálně v jednobarevném provedení, proužkované nebo květinový vzor. Přes sebe hoďte nějaké splývavé šaty z lehkého materiálu, klobouk a obujte se do pohodlných žabek. A teď co vše s sebou? Základem je opalovací krém, ručník, četba či hudební přehrávač, brýle a lahev s vodou. Ty z vás, které hodně dbají na své vlasy, by určitě neměly zapomenout na ochranný sprej na vlasy, hřeben a malý zázrak ve formě pružinkové plastové gumičky do vlasů. Vše potřebné pak jen sbalte do slaměné tašky a je to!

1.F&F, 279 Kč 2. F&F, 279 Kč
3. Fashion Days, Animal, 1 049 Kč 4. New Yorker, 349 Kč
5. New Yorker, 229 Kč 6. Lindex, 699 Kč
7. Ann Christine, 800 Kč 8. H&M, 399 Kč
9. H&M, 299 Kč 10. Lindex, 399 Kč
11. Lindex, 349 Kč 12. Fashion Days, Buffalo, 1 369 Kč





Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat