Milionové překvapení jako dárek

01.12.2016 | Magazín

Udělejte svým blízkým radost exkluzivním vánočním losem, u kterého je 99,9% šance na výhru. Přinášíme vám tip na dárek, který si užijete všichni společně.

Co letos zkusit originální dárek, který je kombinací příjemného napětí a radosti? Darujte zážitek a téměř jistou výhru. Vánoční losy Milionové překvapení v hodnotě 500 Kč přinášejí hlavní výhru ve výši 10 milionů korun a 99,9% šanci na výhru minimálně 200 Kč.

Ať už máte dárky rozmyšlené a potřebujete k nim ještě něco extra nebo stále vybíráte, tápete a odkládáte nákup na poslední chvíli, s losy Milionové překvapení rozhodně nemůžete šlápnout vedle. 

Navíc si jeden los můžete koupit i pro sebe a pak ho setřít spolu s ostatními. Ne, tohle rozhodně nebude dárek, který vás a vaše blízké nechá chladnými. A kdo ví, třeba vstoupíte do nového roku jako novopečení milionáři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat