Herečka Nicole Kidman si nechala porodit dceru

Herečka Nicole Kidman (43) má svého druhého biologického potomka. Australská rodačka si nechala porodit dceru, kterou počala s manželem Keithem Urbanem (43).

Holčička Faith Margaret Kidman Urban se narodila přitom už 28. prosince v Nashville. Dívku nosila v břiše náhradní matka, ale vajíčko pocházelo od Nicole a spermie od Keitha.

„Naše rodina je požehnaná a velmi vděčná za dar, jímž je miminko Faith Margaret. Žádná slova nedokážou zprostředkovat ten neskutečný vděk, který cítíme ke všem, kdo nás podporovali, zvláště k naší náhradní matce,“ uvedli Nicole a Keith v oficiálním prohlášení.

Těhotenství manželé drželi v tajnosti a porod se odhodlali oznámit až po polovině ledna. Nikdo nic netušil ještě v neděli 16. ledna na předávání Zlatých glóbů.


Snažíte se otěhotnět. Kdy se vám to podaří?
Nechte si sestavit svůj osobní horoskop od astroložky Anny!

Nicole rodila jen jedenkrát, když v roce 2008 přivedla na svět dceru Sunday Rose. S exmanželem Tomem Cruisem má dvě adoptivní děti, Isabellu Jane (18) a Connora Anthonyho (15). Pak krátce chodila se zpěvákem Robbiem Williamsem či hercem Adrienem Brodym. A s kytaristou Lennym Kravitzem dokonce vydržela více než rok.






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat