Heidi Klum: Jsem pro své děti matkou i otcem

Německá modelka Heidi Klum usedla do poroty soutěže Amerika má Talent. Kvůli tomu musí poskytovat řadu rozhovorů, v nichž se jí nejčastěji ptají na čtyři děti, které teď sama vychovává. Tři z nich má s bývalým manželem Sealem, který přijal za svou i Heidinu nejstarší dceru Leni. Přestože se na výchově potomků podílejí, tvrdí dvaačtyřicetiletá blondýna pocházející ze Severního Porýní – Vestfálska, že je pro potomky matkou i otcem zároveň.

Po rozvodu se Sealem si prý děti zvykly rychle. Protože i před rozvodem byl zpěvák málo doma kvůli své pěvecké kariéře. Jedenáctiletá Leni, desetiletý Henry, osmiletý Johan a šestiletá Lou tak prý žádnou velkou změnu nepocítili.

„Zřejmě se nějaké věci změnily, ale nezměnily se drasticky. Seal nikdy nebyl typický otec, který ráno odejde do práce s aktovkou a na večeři je zase doma. Hodně cestoval. Děti věděly, že je to součástí jeho práce. Jsem tudíž mámou a otcem ve stejnou chvíli,“ svěřila Klum v rozhovoru pro magazín Redbook.

Krásná Němka teď randí s mladším kunsthistorikem Vitem Schnabelem.

„Ženy jsou schopny zvládat více míčů najednou, děláme věci, které muži neumějí. Muži typicky dokážou zvládnout jen jeden balón v tu chvíli, a i pak říkají: ‚Jsem zmatený. Mám to vzít do pravé, nebo levé ruky?‘ Většina z nich má dost problémů jen vyřešit, co udělat s tím jediným balónem. A často po nás ženách chtějí, abychom drželi i ten jediný míč,“ dodala Heidi bez servítek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat