Exmanžel Heidi Klum: Jedinkrát usmažila šnycl. Pak jsem si ji vzal a byl konec vaření

Zpěvák Seal na svou bývalou manželku Heidi Klum práskl, že rozhodně není žádnou Nigellou Lawson. Hospodyňka je to poslední, za co by mohl svět německou krásku považovat. Ale dobře si vědoma toho, jak jsou muži posedlí dobrým jídlem, usmažila Sealovi na jedné z prvních schůzek pořádný německý šnycl. Nadšený z té dobroty si ji vzal.

Přesně v souladu se rčením, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, Heidi po svatbě už nikdy k plotně nestoupla. A dvaapadesátiletý americký zpěvá tak může na první a poslední řízek jen vzpomínat.

„Než jsem se oženil se svou bývalou manželkou, uvařila mi řízek a brambory a to bylo tak romantické a tak láskyplné a já si řekl: ‚Ach, to je naprosto úžasné.‘ To bylo naposledy, kdy byla v kuchyni. Poprvé a naposledy!“ vtipkoval Seal.

Do Němky se prý zamiloval také proto, že s ní mohl v její vlasti mlsat na klobásách.

„Tady v Kalifornii ale nenarazíte na dobré uzeniny, to je problém,“ dodal zpěvák, jenž se s Heidi rozešel před třemi roky.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat