Módní katastrofy na Glóbech: Která hvězda šlápla pořádně vedle?

Ačkoli většina celebrit, jež letos měly tu čest projít se po červeném koberci u příležitosti předávání Zlatých glóbů, sklidila za výběr šatů pochvalu, našly se i černé ovce, jimž se outfit rozhodně nepovedl.

A které hvězdy by měly raději napříště konzultovat róbu s profesionálem, který módě opravdu rozumí?


Cate Blanchet

Obvykle bývá královnou červených koberců, takže vážně netušíme, co se to stalo. Ovšem jedno je jasné – růžové šaty, co připomínají podivný závěs a evokují koňskou hřívu, jsou jasné šlápnutí vedle.

Jane Fonda

Na to, že jí zbývají do osmdesátky pouhé dva roky, vypadá Jane neskutečně. Jenže tentokrát svou dokonalou postavu herečka úplně „zazdila“ šaty s podivně volánovým vrchním dílem, které ji od pasu nahoru proměnily v neforemnou krabici. Škoda.

Rooney Mara

Ani přední světoví návrháři nemají vždycky „svůj den“. Jinak si nedovedeme vysvětlit, jak mohla vzniknout tahle róba značky Alexander McQueen, která ubohé Rooney navíc vůbec nelichotí ani barvou.

Regina King

Dokazuje, že „není všechno zlato, co se třpytí“. I kdyby se totiž třpytila ještě víc (což už je nejspíš úplně nemožné), stejně tuhle zlatou metalickou podivnost s bílým pláštěm nezachrání.

Melissa McCarthy

Již tolikrát jsme byli svědky toho, že i herečky, které nemají zrovna postavu modelky, se na červený koberec dokáží obléknout naprosto dokonale. Melissa se tentokrát po jejich bok nezařadila. Barva a střih róby jí kila navíc ještě přidávají.

Eva Longoria

Tohle je veliká škoda, protože to mohly být tak krásné šaty! Jen kdyby se jejich autor zastavil u jedné ozdobné aplikace a „nesplácal“ jich dohromady hned několik. Zkrátka všeho moc škodí.

Olivia Palermo

Snaha vymanit se z tradičné představy rób na červeném koberci Olivii tak úplně nevyšla. Šaty jsou jistě nápadité, ale bohužel nijak nesvědčí Oliviině jinak naprosto dokonalé postavě.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat