George Clooney: Jsem šťastný, že jsem se proslavil až jako zralý muž

Herec George Clooney dokáže soucítit s mladými hvězdami a neodsuzuje je za jejich podivné chování, které pramení z neschopnosti vyrovnat se se slávou. Kdyby se prý proslavil také jako velmi mladý, zřejmě by nedopadl dobře. A tak je dnes šťastný, že mu bylo už třiatřicet roků, když se díky seriálu Pohotovost stal hvězdou. Kvůli tomu se vyhnul řadě problémů a možná i závislosti na drogách.

Jeho teta Rosmary Clooney totiž takové štěstí neměla. Se slávou se jako velmi mladá vyrovnávala pomocí drog, které jí zničily život.

Měl jsem veliké štěstí, protože opravdová sláva se mi stala až ve chvíli, kdy mi bylo třiatřicet. Žil jsem normální život o trochu déle, než bych ho býval žil… Moje teta prožila opravdu otřesný čas, když se proslavila. Viděl jsem, jak to může člověka zničit,“ přiznal pětapadesátiletý herec magazínu Entertainment Tonight.

Jeho manželka Amal mu teď k pětapadesátinám darovala velkou sekačku na trávu. Protože mezi koníčky hollywoodského idolu patří právě úprava zeleného pažitu před domem.






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat