Krásná Mila Kunis: Doma se nelíčím a vlasy si nemyji každý den!

Manželka Ashtona Kutchera Mila Kunis bude letos podruhé maminkou a se svým vzhledem se rozhodně netrápí. Těhotná herečka prozradila, že si doma na svůj vzhled moc nepotrpí. A není to jen kvůli mateřským povinnostem a těhotenství. Co radí ostatním ženám?

Nenosím make-up. Nemyji si vlasy každý den. To nejsou věci, které bych nějak řešila,“ řekla nastávající maminka.

Mila Kunis se nechala nenalíčená vyfotit na jednu ze stránek srpnového magazínu Glamour. Během focení použila jen balzám na rty, kožní sérum a oční krém. Přesto to herečce ohromně sluší. Posuďte sami!

Chválím ženy, které vstanou o třicet, čtyřicet minut dříve, aby si namalovaly oční linky. Myslím, že je to krásné. Jen já taková nejsem. Takže když jdu na focení a moje maskérka mě nalíčí, pak si říkám: No, takhle je život snadnější,“ pochvaluje si herečka.

Kunis také přiznala, že není příznivcem retušování fotek a nelíbí se jí přílišné úpravy ve Photoshopu.

 „Nenávidím to. Jednou jsem fotila pro jednu společnost, která snímky tak upravila, že jsem si říkala: To vůbec nejsem já. O co vám jde? Chtěli jste mě a pak uděláte nějakou verzi mého já, kterou ani nejsem. Hrozně to nesnáším,“ řekla. „Jestli někdy chci, abych neměla opuchlé oči? Pomozte mi trochou osvětlení. Ale jestli chci natáhnout nohy, zeštíhlit pas, upravit křivky boků, prodloužit krk a bla, bla, bla? Ne.“

Zkrátka Mila Kunis se má ráda taková jaké je. Buďte sami sebou, a nebojte se vyběhnout nenalíčená, nebo jenom decentně. Ušetříte si čas a budete vypadat také skvěle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat