Meryl Streep: Moc ráda bych si jednou zahrála Hillary Clinton

Meryl Streep je nejlepší herečkou světa v unikátní schopnosti imitace skutečných postav lidské historie. Dokonale ztvárnila třeba britskou premiérku Margaret Thatcher, ale také její rodná vlast jí nabízí zajímavé postavy. Třeba současnou kandidátku na prezidenta USA Hillary Clinton. Pokud Trumpa porazí a v čele Spojených států bude sloužit, pak Meryl ráda přijme nabídku, aby její životní osud zahrála ve filmu.

Meryl je demokratka, a tak jako volila Baracka Obamu, bude letos volit Hillary, kterou osobně veřejně podporuje. Ale sama Clinton prohlásila, že nezná nikoho, kdo by ji mohl zahrát lépe.


„Jsem tím velmi polichocena, že to slyším. Ale musím na nabídku takové role počkat. Všechny velké zásluhy před ní teprve stojí. Tyhle volby nemůžou přijít dost brzy. Všichni jsme jimi už dost ničeni,“ prohlásila Hillary v rozhovoru pro magazín Variety.






Celkem 12 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat