Zpěvačka Adele: Chci další dítě

Zpěvačka Adele poprvé veřejně připustila, že bude možná podruhé těhotná. I když osmadvacetiletá britská pěnice dosud tvrdila, že jí stačí jediný potomek, na koncertu v Texasu prohlásila, že ji její čtyřletý syn přiměl uvažovat nad druhým dítětem.

„Mému synovi budou už velmi, velmi brzy čtyři roky. Začínám z toho být dost přecitlivělá, protože mám pocit, že když je dítě v tomto věku, už to není vaše miminko. Takže moje děloha mě začíná trochu svrbět. Volá, mimino, mimino, mimino. Potřebuju dítě, potřebuju dítě!“ svěřila Adele na svém sobotním koncertu.


Ale fanoušky ujistila, že zatím těhotná není.

„Nejsem těhotná a neotěhotním určitě do doby, než toto turné skončí,“ dodala britská hvězda.

Ještě před několika týdny během svého vystoupení v Minnesotě přitom zpěvačka vylučovala, že bude mít s partnerem Simonem Koneckim druhého potomka. „Nemyslím, že můžu mít další dítě. Chci říct, můžu. Ale myslím, že nechci dvě,“ tvrdila v září.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat