Módní duel: Černá Herzigová vs. bílá Kurková

Festival v Cannes je bez nadsázky nejen filmovou, ale i módní událostí roku, kterou bedlivě sledují nejen módní experti, ale prakticky celý svět. Na benefičním večírku proti AIDS AMFAR se objevily hned dvě světové modelky českého původu. A obě bodovaly!

Černá topmodelka Eva Herzigová

Eva Herzigová (38) zvolila do Cannes odvážnou strategii a již poněkolikáté oblékla ultra krátký model (jen pár dnů předtím oslnila Cannes svými dlouhými vypracovanými nožkami: Eva Herzigová: Dva měsíce po porodu ploché břicho a nohy gazely!). Na benefiční party zvolila havraní model zdobený flitry, jehož horní část připomínala pánské tuxedo, krajkovým detailem v dekoltu a sexy rozparkem vzadu.

Krajka, flitry a ultra krátká mini by mohly na většině z nás působit poněkud lacině, Eva však s podivem tuto super sexy kombinaci ustála bravurně. Možná, že tento svůdný look působil pohodově i proto, že se moc nepárala s účesem a nechala vlasy volně rozpuštěné s wet (mokrým) efektem, jako by jen několik málo minut předtím vyšla ze sprchy.

Panensky bílá Karolína Kurková

Karolína Kurková (27) naopak sáhla po panensky bílé. V minišatech Chanel Couture působila zároveň andělsky křehce a nebezpečně sexy zároveň. Hluboký výstřih na zádech zdobilo zlaté vyšívání, kamínky a umně nainstalované kaskády perel. Vzhledem k tomu, že samotná kreace byla velmi opulentní, zvolila Karolína umírněné doplňky. Okolo zápěstí omotala šňůru perel, obula jednoduché třpytivé páskové střevíčky a do ruky popadla prošívané zlaté psaníčko.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Hřibová omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat