Grammy 2017: Kdo okouzlil róbou na červeném koberci?

Máme za sebou udílení prestižních hudebních cen Grammy. A tak už známe vítěze, kteří se nesmazatelně zapsali mezi nesmrtelné hvězdy hudebního nebe. Ovšem některé celebrity zazářily i na červeném koberci – bezchybným výběrem róby.

Hudební ceny nejsou na outfity tak přísné a „upjaté“ jako například udílení Oscarů. A tak se na červeném koberci setkáváme s opravdu originálními kousky. Letošní ročník cen Grammy to ostatně dokázal.

Kterým hvězdám tleskal nejen hudební, ale i módní svět?

Jennifer Lopez

Fialková róba oslnila. Na úchvatné outfity jsme u Jennifer zvyklí a pokaždé nás překvapí, jak dokáže laťku své vlastní dokonalosti ve výběru róby posunout. Povedlo se to i tentokrát!

Kelsea Ballerini

Něha, mládí, elegance, originalita a ženskost v jednom. Tak by se daly shrnout šaty, jež Kelsea pro slavnostní večer zvolila. A vybrala si skvěle!


Katharine McPhee

Skvělá rovnováha mezi originálním a nepřehlédnutelným vrškem plným lesku flitrů a jednoduchou, černou částí šatů, již doplňuje sexy rozparek. Absence výrazných doplňků je rozhodně velkým plusem!

Carrie Underwood

Trendy krajka v rudém provedení, které dokonale balancuje na hranici elegantních a sexy šatů, aniž by sklouzlo do vulgárnosti. A to je hranice, kterou mnohé celebrity neodhadnou. Carrie však není ten případ a za to získává body navíc.

Charli XCX

A rudá podruhé. Tentokrát v klasičtějším provedení, které však róbě rozhodně neubírá na eleganci či mladistvosti. A tak si místo v našem žebříčku rozhodně zaslouží.

Laverne Cox

Důkaz, že černé šaty rozhodně nemusejí být nudné. A že sexy neznamená nedostatek elegance. Laverne v originálních šatech rozhodně nezapadla, naopak.

Celine Dion

Není žádným překvapením, že Celine opět bodovala i na červeném koberci. Zpěvačka moc dobře ví, co jí sluší a jak se pro takovou příležitost obléknout. Lesklá zelená róba s originální mašlí byla skvělou volbou. Body navíc dáváme za doplňky a botky.

Adele

Výběrem róby vyvolala tahle neskutečně talentovaná zpěvačka vlnu obdivu i rozpaků. Na vině je především poměrně neobvyklá barva. My se ale přidáváme na stranu Adeliných obdivovatelů a chválíme.

Katy Perry

A ještě jedna poměrně rozporuplná róba. Vršek z flitrů a spodek z peří? My říkáme ANO! Pokud si někdo může dovolit zvolit právě takovou róbu, pak je to bezesporu Katy. Originalita se počítá!






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat