Jitku Nováčkovou střeží na Miss Universe jako oko v hlavě

O českých ženách je ve světě známo, že patří mezi ty nejpůvabnější. Stane se tou nejkrásnější v celém vesmíru pro tento rok právě česká miss 2011 Jitka Nováčková? Poslední zprávy z brazilského Sao Paula hovoří o tom, že má k úspěchu našlápnuto. Podaří se jí porazit 88 soupeřek a překonat zatím nejlepší umístění české miss 2009 Ivety Lutovské, která se probojovala až do TOP 10?

Jitka si na soustředění počíná velice dobře. Byla vybraná na natáčení reklamy pro vlasovou kosmetiku CHI, na kterou si sponzoři vybrali jen 30 soutěžících.

Svou blonďatou hřívou oslnila především proto, že jako jedna z mála má své vlasy nenapletené a přirozeně husté. Další úspěch zaznamenala při návštěvě muzikálového představení Mamma Mia!, kde si ji jako jednu ze dvou dívek vybrala brazilská televize k rozhovoru.


Vlevo: Jitka s Miss Universe 2010 Ximenou Navarette

Česká reprezentantka pobývá v Brazílii již dva týdny. Jak vypadá takový běžný den Jitky v této soutěži? Dívky ráno vstávají v šest hodin a do postele se nedostanou před desátou hodinou. Každá má přidělenou svoji „chůvičku“, která je nespustí z očí, samy nesmějí ani vyjít z pokoje. Denní program mají nabitý natáčením spotů, focením, zkouškami šatů, pilováním choreografie a dalšími aktivitami. Při svém počínání jsou navíc pod neustálým drobnohledem poroty.


Jitka před odjezdem věnovala každou volnou chvilku zdokonalení své přirozené krásy.

Své favoritky už má i Jitka. „Na první pohled mě okamžitě zaujala miss Irsko, poté jsem se potkala s nádherou, téměř nenalíčenou miss Portugalsko a co teprve miss Švédsko… Kam se podívám, hemží se to tady samou krásou. Snažím se dělat všechno pro to, abych také vynikla a důstojně reprezentovala svou zemi,“ uvedla Jitka, která se nejvíc přátelí se svou spolubydlící Dagmarou Kolesárovou, Miss Universe Slovenskej republiky 2011.


Jitka Nováčková při focení kampaně k novému ročníku České Miss, kterou dostal na starosti fotograf Jan Tůma.


Motivem pro nadcházející ročník je květina. Ta symbolizuje nejen krásu soutěžících, ale i jejich jedinečnost, ženskost a čistotu

Podpořit českou reprezentantku můžete nejen 12. září během finálového večera u televizních obrazovek, ale nově také v internetovém hlasování na webových stránkách www.missuniverse.com a www.nbc.com. Posílat své hlasy můžete od 19. srpna do 11. září (platí pro všechny starší šestnácti let).

Výsledky budou vyhlášeny během přímého přenosu finálového večera soutěže Miss Universe.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:58
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat