Experti na krátká manželství

Ukončit manželství po necelých třech měsících (jako se to povedlo Kim Kardashian) je svým způsobem umění – a právě ve světě umělců není o superkrátká manželství až taková nouze. Které celebrity se v tomhle ohledu staly rekordmany?

Kim Kardashian

Začněme již zmíněnou Kim, která před časem s velkou pompou pojala 20. srpna 2011 za manžela basketbalistu Krise Humphriese. Po pouhých 72 dnech však dvojice ohlásila, že se rozvádí kvůli nepřekonatelným rozdílům.

Britney Spears

Stačila divoká noc v Las Vegas a popová princezna se v lednu 2004 probudila jako vdaná paní (vzala si kamaráda z dětství Jasona Alexandera). Po 55 hodinách z ní byla rozvedená paní.

Nicolas Cage a Lisa Marie Presley

V srpnu 2002 si vzal slavný herec za manželku dceru slavného zpěváka. Ještě v listopadu, po 107 dnech, požádali o rozvod. Rozvodové řízení bylo mimochodem delší než manželství…

Jennifer Lopez

Krásná zpěvačka pojala v roce 2001 za muže tanečníka Crise Judda, ovšam manželství ukončili již po osmi měsících. Rozvodové řízení bylo završeno o rok později.

Elizabeth Taylor

Hollywoodská ikona byla vdaná osmkrát (a měla sedm různých manželů). Jejím nejkratším manželstvím bylo hned to první – za Conrada Hiltona, jehož si brala v roce 1950 – byla vdaná devět měsíců.

Renee Zelweger

Renee Zelweger v květnu 2005 řekla své ano zpěváku country Kennymu Chesneyovi. Konec manželství však následoval již po 128 dnech, v září téhož roku.

Pamela Anderson

Manželství této blonďaté herečky s muzikantem Kidem Rockem nemělo dlouhého trvání – Pamela zažádala o rozvod již 4 měsíce po svatbě, která proběhla v srpnu 2006.

Drew Barrymore

Dvojitou smůlu na krátké manželství měla i Drew. Poprvé se vdávala v březnu 1994 (vzala si majitele baru) – žádost o rozvod následovala o pouhých 29 dní později. Podruhé zkusila štěstí s komikem Tomem Greenem v červenci 2001, ovšem ani tentokrát to nevyšlo a rozvod následoval o 5 měsíců později.


 






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat