Nafukovací poprsí Victorie Beckham. Z jedniček trojky a naopak

Všimněte si, že na fotografiích, pořízených během kariéry Victorie Beckham (37), má zpěvačka a supermanželka skoro pokaždé jiný tvar i velikost výstřihu. Nikdo neví, kolik plastických operací podstoupila - první zřejmě jako bolestné poté, co porodila tři syny. Pro kampaň Armani měla bujné trojky, teď si prý užívá znovu získané elegantní jedničky.

Vím, že nemám žádný talent

Návrhářka, zpěvačka a modelka Victoria Beckham prý po herecké kariéře netouží a hvězdou v Hollywoodu se stát nechce, protože sama dobře ví, že žádný talent nemá. Proto prý neaspiruje na žádnou roli a nehodlá se vnucovat žádnému filmařovi. Všechny zprávy o tom, že ji k filmu má dostat její kamarád Tom Cruise, jsou podle ní smyšlené.

„Jsem jediný člověk žijící v Hollywoodu, který za a) nechce hrát a za b) hrát neumí,“ přiznala Victoria.

V minulosti ale před filmovou kamerou stála, hrála sebe samu ve snímku Spice World. Ale už ani zpívání jí nepřináší tolik radosti jako navrhování oblečení. Největší potěšení jí přinese a nejvíce ji uspokojí to, když na někom slavném objeví svůj vlastní návrh.

„Není nic lepšího než žít v Los Angeles se svými dětmi, vařit večeři s manželem a užít si v noci romantiku, když dostanu e-mail, že Demi Moore, Madonna, Drew Barrymor či Blake Lively přišly na červený koberec v mých šatech,“ dodala Victoria v interview pro magazín Allure.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat