Ze zubaté vychrtliny topmodelkou. Podívejte, jak šel čas s Karolínou Kurkovou

Když jí bylo patnáct let, jen málokdo by hádal, že se jednou stane nejvyhledávanější světovou modelkou, která si za přehlídku řekne šestimístný honorář. Podívejte se s námi, jak šel čas s nejlépe placenou českou modelkou Karolínou Kurkovou.

Topmodelka s českými kořeny Karolína Kurková za pár dní, 28. února, oslaví 28. narozeniny. Rodačka ze severočeského Děčína začínala v modelingu v podstatě náhodou, když ji v 15 letech vyfotila jedna kamarádka a snímky poslala do malé pražské agentury. Tam ji objevil italský agent Alessandro Bazzoni – muž, který ji přivedl do světa módy a stal se na řadu let jejím životním partnerem. Společně odjeli do Milána, kde Karolína dostala své první pracovní zakázky.

Svou kariéru začala oficiálně až po setkání s editory Vogue v roce 1999 v New Yorku, kam se i s Bazzonim odstěhovala. Začala se objevovat na přehlídkových molech a slavná šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintour ji poté v roce 2001 nechala vyfotit na titulní stranu únorového vydání. Sama k tomu řekla: „Je na obálce, protože podle mě bude příští supermodelkou." A nemýlila se. Od té doby se lukrativní nabídky jen hrnuly. Na prestižním udělování módních cen časopisu Vogue byla vyhlášena pro rok 2002 "Modelkou roku".

Její ideální míry 85-59-87 jsou jako stvořeny k předvádění spodního prádla a lidé z luxusního módního gigantu Victoria's Secret to věděli už na začátku její kariéry, kdy se stala součástí jejich módních show. Byla to právě Karolína, kdo v roce 2006 představil výjimečnou podprsenku z pravých diamantů v hodnotě asi 130 milionů korun.

V roce 2009 porodila svému snoubenci Archie Drurymu syna Tobina Jacka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat