Poznáte ji? Z tohoto děvčátka vyrostla slavná česká modelka, která se ráda fotí nahá!

Šibalský pohled, dva rozkošné copy a jamky na tvářích. Poznáte v této malé slečně jednu z nejznámějších českých modelek vůbec?

Není to nikdo jiný, než česká topmodelka z Havířova Simona Krainová (39). Už jako malá byla holčička k sežrání. Geny pro modeling v sobě nezapře ani v takto útlém věku. Odvaha a chuť předvádět se, jí rozhodně nechyběly.

Simona dosáhla ve světě modelingu opravdu hodně. Dnes jsou však její největšími láskami manžel Karel Vágner, prvorozený syn Max a druhý očekávaný potomek.

Simona už konečně netají požehnaný stav a v pátém měsíci těhotenství nafotila snímky, na kterých ukázala své těhotenské bříško.

Simona nafotila s věhlasným fotografem Janem Tůmou kampaň pro salon krásy, kterého je tváří. A na snímcích vypadá božsky. Pózuje jen v podprsence nebo lehkých průhledných košilkách, které odhalují její rostoucí bříško.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat