Herečka s nejmenším poprsím v Hollywoodu: Je zasnoubená!

Herečka Keira Knightley přijala nabídku svého přítele Jamese Rightona a rozhodla se stát ještě letos jeho manželkou. Hvězda filmu Pýcha a předsudek s hudebníkem skupiny Klaxons randí od února loňského roku. Přesně před rokem společně byli na svatbě hereččinu bratru Calebovi, kam Keira přišla jako družička.

„Keira a James se zasnoubili, další komentáře týkající se této záležitosti ale poskytovat nebudeme,“ oznámil mluvčí herečky.

Na bratrově svatbě před rokem přitom britská herecká naděje měla nehodu a slavnostní šaty pro družičku si několikrát pobryndala jídlem a pitím.

„Normálně si na sebe věci nevylévám, ale každý drink na té svatbě skončil na mých šatech. Pak tam měli bufet s kari a všechno to kari skončilo na mých šatech, a pak jsem šla na toaletu a zasekla se ve dveřích a roztrhla si celé šaty vzadu. Takže jsem byla nejhorší družičkou na celém světě,“ přiznala Keira.

Přijetí nabídky k sňatku však neznamenalo, že dostane jen prsten s diamantem, sama se rozhodla obdarovat oba dva novým luxusním sídlem ve východní části Londýna. Ve čtvrti Spitalfields, stále oblíbenější mezi bohatými a slavnými, si pořídila městský dům v přepočtu za 77 milionů korun.

Nové „rodinné“ sídlo Keiry a Jamese za 2,4 milionu liber má vlastní kino, šatnu, hudební salon a knihovnu. V zahradě je malý studiový domek. Za dům přitom platila firma Keiřiny matky Sharman MACdonald.

Východní Londýn už dlouho nepatří k odstrašujícím částem britské metropole, tedy ne všechny jeho čtvrti. Do oblasti se stále častěji stahují celebrity, umělci a hudebníci.

„Člověk tu potká Keiru procházející se kolem ve velkém klobouku, aby nebyla poznat. Ale pořád ji poznáte spolehlivě, nikdo ji však tady neobtěžuje,“ píše o čtvrti Spitalfields list Daily Mail.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat