Kristen Stewart bude hrát ve filmu princeznu Dianu

26.06.2020 | Osobnosti

Kristen Stewart byla velmi malou dívkou, když princezna Diana zemřela během autonehody. Psal se rok 1997 a kalifornské herečce bylo zrovna sedm. Dnes jako třicetiletá ostřílená herečka má možnost představovat princeznu z Walesu v době, kdy se rozváděla s princem Charlesem. Kristen ztvární princeznu lidských srdcí ve filmu Spencer.

Název odkazuje na Dianino svobodné příjmení, snímek produkuje a režíruje Pablo Larraín. Scénář se zabývá kritickým obdobím na počátku devadesátých let, kdy Dianě došlo, že její manželství s Charlesem nefunguje a že se chce rozvést. A také že nechce být královnou Spojeného království.

„Všichni jsme vyrostli, přinejmenším já v mé generaci, čtením a chápáním pohádek. Obvykle přijde princ a najde princeznu, požádá ji o ruku a ona se nakonec stane královnou. Tak je to v pohádce. Když se někdo rozhodne nebýt královnou a říká, raději půjdu a budu sama sebou, je to obrovské rozhodnutí, pohádka naruby. Vždycky mě to velmi udivovalo a říkal jsem si, že to musí být velmi těžké rozhodnutí. A to je také jádrem našeho filmu. Jak a proč se pro něco takového rozhodnete? Je to úžasný všeobecně platný příběh, který se dotýká milionů a milionů lidí, a toho chceme dosáhnout. Chceme natočit film, který bude přijat po celém světě, který bude na celém světě fascinovat diváky,“ uvedl Larraín v rozhovoru pro Deadline.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat