Andílek Princ George umí být i drzý

20.07.2020 | Osobnosti

Princ George se na oficiálních fotkách tváří jako andílek. Britská královská rodina mu pečlivě buduje image hodného chlapce. Ale budoucí britský král je úplně normální chlapec, s nímž je sice legrace, ale je taky drzý a urážlivý. Tvrdí to jeho kmotra a nejlepší kamarádka princezny Diany Julia Samuelová.

S tou se zesnulá babička prince George seznámila v roce 1987 na party. Princ William ji pak požádal, aby se stala jednou z kmotrů a kmoter jeho prvorozeného syna.

„On je úžasný. Je velmi zábavný a vztahovačný a drzý, bože, Diana by ho tak moc milovala. Je to pro všechny srdcervoucí, že už tu není,“ svěřila psycholožka Samuelová v pořadu How to Fail with Elizabeth Day.

Julia také vyzradila, že dává svému kmotřenci prapodivné dárky.

„Dělám Georgeovi to, co dělala Diana nám, čili dávám mu naprosto nemožné dárky, které dělají hrozný hluk a je s ní spousta práce,“ dodala Samuelová.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat