Roušky jako stylový módní doplněk

Když se chránit proti koronaviru, tak jedině stylově. Ostatně, stačí se podívat na Natalii Oreiro, Reese Witherspoon nebo minimalistickou Gwyneth Paltrow.

Nejdiskutovanějším tématem posledních dní je bezpochyby koronavirus – opět. A ten si rozhodně nevybírá, protože své oběti hledá nejen v řadách „obyčejných lidí“, ale i mezi celebritami. S nákazou už se potýkala třeba zpěvačka Pink, stejně jako herec Tom Hanks, jeho kolega Mel Gibson nebo Robert Pattinson, jehož proslavila sága Stmívání. Nejedna slavná osobnost prostřednictvím sociálních sítí nabádá své fanoušky k opatrnosti, přičemž dnes a denně zdůrazňuje důležitost roušek. Mimochodem, z těch se ve světě slavných stávají módní doplňky. Které hvězdy je vždycky sladí s oblečením a kdo jim dodal ještě něco navíc?

Natalia Oreiro – proti viru s humorem

Dosud největším úspěchem Natalie Oreiro byla postava pokojské Milagros v seriálu Divoký anděl, díky čemuž má obrovské množství fanoušků po celém světě. Hvězda, která nemá ke svému televiznímu charakteru daleko, je známá tím, že dělá bláznivé věci i ve skutečnosti. Nedávno zveřejnila fotky, na kterých se ukázala s hodně vtipnou rouškou, k níž přidala obří brýle a elegantní mašli. Tak jistě, smích léčí a toho si je Natalia asi moc dobře vědoma.

Reese Witherspoon vždy ladí 

K příznivcům protipandemických opatření se hlásí i herečka a producentka Reese Witherspoon. Ta bez ochranného prostředku obličeje neudělá ani krok! Skrývá pod ním tvář nejen při procházkách, ale i sportovních aktivitách, kterých neprovozuje zrovna málo. Nedávno ji bulvární fotografové zachytili při jízdě na kole a nutno dodat, že celý cyklistický outfit byl sladěný do posledního detailu, a to včetně roušky. Když dodržovat pravidla, tak jedině stylově!

Gwyneth Paltrow – černá elegance

Zodpovědnost nechybí ani herečce Gwyneth Paltrow, která si nikdy na žádné velké módní výstřelky nepotrpěla, takže minimalismu zůstala věrná i v době pandemie. Když si tahle blondýnka vyrazí na nákupy, nejlépe se dle vlastních slov cítí v černých maxi šatech, černé roušce a černých slunečních brýlích. Ovšem aby oblečení trochu barevně oživila, sází na modré gumové rukavice. Tak je pravda, že opatrnosti není nikdy nazbyt…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat