George Clooney se ještě ani jednou nepohádal s manželkou

08.12.2020 | Osobnosti

Neshody a názorové konflikty ke vztahům patří. Otázkou není, zda je správné se s partnerem dostat do konfliktu, ale zda partneři umějí neshodu konstruktivně řešit a uzavřít bez negativních důsledků. George Clooney však tvrdí, že se ničím takovým s manželkou Amal nemusel zabývat. Ještě se totiž ani jednou nepohádali. Navzdory tomu, že kvůli pandemii jsou pořád spolu.

„Považuji se za člověka, který má velké štěstí v mnoha ohledech, že jsem ji potkal. Ještě jsme se ani jednou nepohádali. Víte, všichni jsou nuceni být pořád spolu kvůli koronaviru a zkouškou si prošla spousta přátelství. Pro nás je to vše ale docela snadné,“ přiznal Clooney magazínu People.

Clooney brzy oslaví šedesátku. Přesto má prý pořád dost sil na výchovu tříletých dětí, které s Amal přivedli na svět. V roce 2017 se jim narodila dvojčata Ella a Alexander.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat