Proměna ošklivého káčátka v labuť: 5 filmové hrdinek, jimž změna vážně prospěla

Proměna ošklivého káčátka v krásnou labuť je vděčným tématem řady hollywoodských dojáků. Které filmové hrdinky na plátně prokoukly nejvíce?

1.    Julia Roberts, Pretty Woman

Ne že by Julia Roberts nebyla krásná žena i ve starém pytli, natož na začátku filmu v platinové paruce a minišatičkách, ale když srovnáte postavu Vivivan v tomto outfitu a těch úchvatných rudých šatech a nádherném účesu ze scény, kde bere Edward v podání Richarda Gera do opery, je celkem jasné, kdo je vítěz…

2.    Olivia Newton-John, Pomáda

Stydlivé Sandy to samozřejmě slušelo i ve „slušňáckých“ šatičkách, o tom není pochyb. Ale pravdou rovněž je, že by se v nich těžko stala idolem mnoha mužských srdcí, jako poté, co se v závěru předvedla v úžasně sexy oblečku.

3.    Sandra Bullock, Slečna drsňák

Nejednomu fanouškovi vyrazila Sandra tímhle filmem dech – všichni jsme zvyklí, že vypadá za každé situace naprosto skvěle, ovšem ve zmíněném filmu se tvůrcům povedlo z téhle krásky udělat podivně vyhlížející individuum. Ovšem v závěru snímku už je to zase „stará dobrá“ Sandra.

4.    Anne Hathaway, Deník princezny

Nevýrazná dívka se v tomhle romantickém snímku promění v princeznu se vším všudy. I když se tvůrci na počátku filmu snažili z Anne udělat ošklivé káčátko možná až příliš okatě, ruku na srdce – která z nás nebyla lehce dojatá, když se hrdinka proměnila v krásnou a svůdnou mladou ženu?

5.    Audrey Hepburn, My Fair Lady

A nakonec klasika nad klasiky. Audry je v roli květinářky Elizy naprosto nepřekonatelná. I na začátku snímku, kdy představuje chudou a špinavou květinářku. Ovšem v okamžiku, kdy se na plátně objeví ve scéně, kdy jde na ples, vypadá absolutně úchvatně. Přesně takovou si Audry už asi navždycky budeme pamatovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat