Smyslně odhalená Vlaďka Erbová: Po porodu má dole 18 kilo! Koukněte

Modelka Vlaďka Erbová (31) poprvé od porodu syna Marcuse nafotila neskutečně sexy snímky a pořádně odhalila své tělo. Vlaďka má zpět postavu snů a sedm měsíců po porodu se to nebojí ukázat. Během těhotenství nabrala 18 kilogramů a nyní je na váze před otěhotněním. A dokonce je pevnější než kdykoli předtím.

„Byla jsem vždycky odpůrkyní cvičení a naposledy jsem se víc pohnula snad na základce. Po porodu Marcuse ale už nebylo zbytí. Kamarádka mě vytáhla do fitka a nyní poctivě chodím dřít s trenérem," prozradila Vlaďka.

Své tělo odhalila kvůli své kamarádce Kateřině Kaberlové, manželce hokejisty Františka Kaebrleho. „Kačenka se vrátila před rokem z Ameriky, kde s Frantou žili, a rozhodla se začít podnikat. Pro každého jsou začátky těžké, a tak jsem se rozhodla, že její nový butik Francesca, který pojmenovala po své dceři, což se mi hrozně líbí, podpořím a trošku pomůžu. Proto jsem pro ni nafotila kampaň. Navíc jsem tváří již čtyři roky známé italské značky Korraline, kterou Katka v butiku má," vysvětlila Vlaďka.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat