To je kočka: Dana Morávková v 41 letech nafotila vyzývavé snímky

Maminka čtrnáctiletého syna Petra, herečka Dana Morávková (41), je v jednom kole. Kromě StarDance, hraje v divadle a stále natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Nic jiného už nemá šanci stihnout.

Je proto skoro zázrak, že se jí podařilo vyšetřit pár volných dnů, aby nafotila svůj první kalendář. Herečka dříve žádný kalendář nefotila a byla to její velká premiéra. Na snímcích je česká kráska k nepoznání, nechala se nalíčit a učesat ve stylu Itálie 60. let.

„Je to můj první kalendář. Nevím, jestli jsem započala nějakou svou éru kalendářů, ale je fakt, že většina holek ve čtyřiceti s focením končí, já s ním začínám," řekla na kameru iDNES.cz Dana Morávková.   

Kalendář nazvaný Dream 2013, který vytvořila fotografka Alžběta Jungrová, vznikl pro výrobce kosmetiky. Dana Morávková se na dvanácti fotografiích představuje v různých polohách. Snímky vznikaly v interiérech i exteriérech. Mezi ty nejvyzývavější patří odhalené stylizace za vějířem a ve vaně. 

O styling se postaral zkušený Martin Brumerčík. Líčení ve stylu Itálie 60. let vytvořila vizážistka Ivana Tokárska.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat