Heidi Klum není mrcha: O Sealově chloubě nechce s nikým mluvit!

Moderátor Howard Stern je jedním z těch, jimž se hvězdy zázračně svěřují i s tím, co nikdy v rozhovorech zmiňovat nechtějí. Ovšem teď si rozhlasový a televizní milionář vylámal zuby, když se snažil zpovídat Heidi Klum. Němku chtěl vyzpovídat kvůli manželství se zpěvákem Sealem. Ona ho ale odbyla tím, že na toto téma nepromluví už ani slovo.

Ovšem Stern se zeptal také na velmi osobní věc. S Heidi sedí v porotě soutěže America’s Got Talent a během jednoho z televizních rozhovorů se přímo dožadoval odpovědi na otázku, jak velký má Seal penis.

Stern přitom lákal Heidi do svého rozhlasového pořadu, v němž řeší pikantní detaily ze života slavných. „Nevím, o čem se Heidi bojí mluvit… O rozvodu se Sealem? Koho to zajímá? Nikoho nezajímá Seal. Dobře, jak velký má Seal penis?“ zaútočil na modelku moderátor. „Víš, to je ten problém. Nechci mluvit o takových věcech,“ odpověděla německá kráska.

To ale ještě před lety neplatilo. V jednom z prvních rozhovorů po svatbě se Sealem totiž Heidi prohlásila, že se potkali poprvé v životě před posilovnou a na ni udělalo dojem to, co se rýsovalo zpěvákovi v trenkách.

„Potkala jsem ho v hotelové hale v New Yorku, vešel tam zrovna přímo z posilovny a seděl tam a já jsem si řekla: ‚No páni!‘ Měl na sobě cyklistické šortky a dost dobře bylo všechno vidět. Celý obsah,“
vyprávěla Heidi v televizní talk show Oprah Winfrey v roce 2007.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat