Manžel Tori Spelling skončil v léčebně: Kvůli závislosti na sexu!

Herečka Tori Spelling měla konec roku starého a počátek toho nového poněkud divoký. Ačkoli se jí teď daří v práci, natáčí s kolegyní Jennie Garth nový komediálně-detektivní seriál a slaví s ním úspěch, v soukromí se jí vše zhroutilo. A čekal ji řádný psychický kolaps. Manžel Dean McDermott ji totiž podváděl a vše prasklo ještě před Vánocemi. Tori ale o rozvod nestojí. Mají s Deanem čtyři malé děti, tak ho přesvědčila, ať jde závislost na sexu léčit.

Tori a Dean mají spolu šestiletého Liama, pětiletou Stellu, dvouletou Hattie a patnáctiměsíčního Finna.

Spellingová teď potvrdila, že její manžel „podstupuje léčbu, aby si vyřešil některé soukromé problémy.“ Přesně před měsícem na McDermotta prasklo, že ji podváděl s osmadvacetiletou Emily Goodwin během pobytu v Kanadě.

Dean měl svou manželku podvést při natáčení pořadu Chopped Canada v Torontu. Dojít k tomu mělo mezi 6. prosincem a Vánocemi tohoto roku.

Řekl mi, že on a Tori mají manželství bez sexu. Tak jsem mu uvěřila,“ uvedla Goodwin v rozhovoru pro Us Weekly.

Je mi opravdu líto chyb, kterých jsem se dopustil, a bolesti, kterou jsem způsobil své rodině. Přebírám plnou zodpovědnost za své činy a dobrovolně jsem se přihlásil na léčení do centra, kde budu moct vyřešit některé zdravotní a osobní problémy. Jsem vděčný, že se můžu léčit, což potřebuju, takže se budu moct stát manželem a otcem rodiny tak, jak si to zaslouží,“ sypal si popel na hlavu sedmačtyřicetiletý McDermott v rozhovoru pro magazín People.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat