Angelina Jolie je posedlá omlazováním: Jen za peeling utratí půl milionu ročně!

Herečka Angelina Jolie je jednou z oddaných klientek doktora Davida Colberta, který na své newyorské klinice vyvinul metodu omlazování pleti založenou na peelingu a laserové stimulaci. Partnerka Brada Pitta chce mít tvářičku jako dvacítka a ročně u kosmetického chirurga za jeho ošetření metodou Colbert MD Triad utratí v přepočtu půl milionu korun.

„Lidé tomu říkají pleťová maska, ale je to vlastně neinvazivní ošetření laserem. V prvním kroku připravíme pleť mikrodermabrazí, aby laser lépe pronikal. Pak použijeme laser, který vyvolává pocit, jako by na pleť padaly teplé dešťové kapky. Poté provedeme odlupování staré kůže kyselinou levandulovou, pak jemně aplikujeme světelné vlny. Zákrok trvá asi pětatřicet minut na tváři a hodinu na celém těle, obvykle tím ošetřujeme i ruce a nohy, prostě části, které jsou vidět. Většina našich hvězd na to chodí před veřejným vystupováním na červeném koberci, před Emmy a Oscary. Lidé, kteří jsou v médiích pořád, chodí každý měsíc nebo jednou za dva měsíce,“ prozradil doktor Colbert britskému magazínu Grazia.

Jeho procedura zahrnuje tři kroky. Při mikrodermabrazi pomocí mechanického obrušování odstraňuje horní část pleti tvořenou mrtvými buňkami. Pak aplikuje laser, který působí hlouběji, stimuluje kmenové buňky a buňky tvořící kolagen k aktivní činnosti. Tak se hojí jizvičky, vyhlazují vrásky a nerovnosti. Poté dojde na třetí krok, chemický peeling rostlinnými kyselinami. Colbert užívá, jak sám říká, kyselinu levandulovou, která odstraní všechny starší a poškozené buňky.

Angelina je u Colberta váženou zákaznicí, jíž vytváří kosmetiku na míru. Začali spolupracovat v roce 2009, kdy potřebovala partnerka Brada Pitta pomoci s péčí o pleť kvůli filmu Salt.

„Pracoval jsem s ní na několika filmech jako konzultant, kde museli vyrobit nějakou masku a změnit jí obličej. Pro film Salt jsme vyvinuli krém, který byl velmi jemný a obsahoval bambucké máslo,“ dodal Colbert v rozhovoru pro magazín Grazia.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat