Tajemství krásy Victorie Beckham odhaleno: Budete v šoku, co vše musí vydržet!

Návrhářka Victoria Beckham vyzradila detaily ze svého životního stylu, který jí pomohl stát se jednou z nejslavnějších a nejúspěšnějších britských žen. Přiznává, že její každodenní život je hektický, ale jako módní návrhářka a matka čtyř dětí nemá na výběr. Proto vše pečlivě plánuje, pracuje sedm dní v týdnu, téměř každý den cvičí, nikdy nehřeší v jídle a své pleti dopřává speciální kyslíkové zábaly a masky.

Victoria konzumuje výhradně zeleninu, syrovou či vařenou v páře, a k tomu si dopřává velké množství kvalitních mořských ryb. Připravených opět nejčastěji v páře. O pleť pečuje ve spolupráci s dermatologem doktorem Haroldem Lancerem. Ten také vyvinul techniku speciálních zábalů, které dodávají pleti kyslík. Proto jim říká „oxidové masky“.

Spoléhám zcela na výrobky doktora Lancera. Je to dermatolog, jehož jsem potkala v Los Angeles. Začala jsem tam chodit na jeho kyslíkové zábaly a už jsem se k ničemu jinému nevrátila. Nepoužívám jinou kosmetiku než jeho. Pečuji o pleť docela jednoduše, začnu kvalitním leštidlem, pak odlupovací čistící maskou, pak použiju výživný krém, který navíc nádherně zvlhčuje,“ svěřila Victoria v rozhovoru pro americkou edici magazínu Elle.

Beckhamová následuje předpis doktora Lancera, který ho nedávno představil magazínu Femail. „Předepisuji všem ženám Lancerovu metodu tří kroků. Krok číslo jedna je vyleštit, krok číslo dvě je vyčistit a krok číslo tři je výživa. Doporučuji to všem svým pacientům bez ohledu na to, jak drahou kosmetiku používají,“ prohlásil Lancer.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat