Hvězdné románky, o kterých nejspíš nemáte ani tušení

Vztahy mezi dvěma celebritami se utajují poměrně těžko – všudypřítomným bulvárním fotografům hvězdy unikají jen velmi zřídka. Ale i tak nás občas překvapí, když se dozvíme, s kterou slavnou kolegyní či slavným kolegou třeba randili Brad Pitt nebo Natalie Portman!

Schválně, jestli jste o následujících hvězdných dvojicích věděli!

1. Amanda Seyfried a Ryan Phillippe

Navzdory 11letému věkovému rozdílu se tihle dva do sebe před lety zakoukali na halloweenské party u Kate Hudson. Jenže románek dlouho nevydržel, po 7 měsících se rozešli.

2. Rita Ora a Bruno Mars

Potkali se v roce 2009 – tehdy ještě zcela neznámý Bruno měl pro Ritu napsat nějaké písně a byla z toho láska jako trám. Jenže vztah vydržel jen dva roky. Navzdory rozchodu zůstávají tihle dva dodnes blízcí přátelé.

3. Christina Applegate a Brad Pitt

Zatímco ona byla už v roce 1988, kdy se potkali, známá herečka, Brad vlastně teprve začínal. Jenže románek měl jepičí život, Christina prý vzala Brada na vyhlášení cen MTV a odešla z nich s jiným mužem. A to byl konec.

4. Kelly Preston a George Clooney/Charlie Sheen

Kelly je v současnosti šťastně vdaná za Johna Travoltu, ale to neznamená, že předtím v jejích sítích neuvízly i jiné rybky. Třeba božský George Cloony. Žili spolu v roce 1988 a dokonce si pořídili i společné prasátko Maxe (nechal si ho po rozchodu George). V roce 1990 pak Kelly randila s Charlie Sheenem. Rozešli se, když ji omylem postřelil do paže.

5. Evan Rachel Wood a Mickey Rourke

Ve snímku The Wrestler z roku 2008 hráli otce a dceru, o rok později se ale jejich láska přenesla i mimo plátno a z otcovské se proměnila na mileneckou. Tedy alespoň tak usoudili novináři a fanoušci poté, co dvojici přistihli vášnivě se líbat. Evan nicméně vztah popřela s tím, že jsou s Mickeyem pouze přátelé... kdo ví.

6. Natalie Portman a Moby

V roce 2008 známý zpěvák prozradil, že měl románek s herečkou tehdy známou především díky Hvězdným válkám. Podle svých slov se stal terčm nenávisti spousty fanoušků tohoto filmu a Natalie. Jak sám pobaveně řekl, není možné chodit s matkou Luka Skywalkera a vyhnout se nepřátelství ze strany fanoušků.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:55
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:43
149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat