Katie Holmes nestárne: Stále se cítím jako dvacítka

Herečka Katie Holmes slaví narozeniny ve stejný den jako Brad Pitt. Zatímco jemu bylo 18. prosince už jednapadesát, bývalá manželka Toma Cruise slavila šestatřicáté narozeniny. Matka osmileté Suri Cruise se však cítí stále jako dvacítka.

„Neliším se moc od doby, kdy mi bylo dvacet. Stále si kupuji příliš mnoho džínsů… Nevydržím u ničeho příliš dlouho. Chci říct, třeba v emocích,“ přiznala Katie v rozhovoru pro magazín Red.

Na to, že je už třetím rokem matkou samoživitelkou, si zvykla poměrně hravě. S manželem Tomem Cruisem se rozvedli v roce 2012. Brali se o šest let dříve.

„Ženy jsou nádherným způsobem komplikované a zaujímají v životě spoustu velmi rozličných rolí. Osobně získávám inspiraci z komunity žen, které pomáhají ženě uspět. Je důležité podporovat druhé a zároveň mít někoho, komu můžete zavolat ve tři ráno,“ dodala Holmes.






Celkem 0 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat