Komentáře k článku

Olii22 03.07.2016

asi je to pravda..hezký článek

nikky 27.04.2013

tak ako ty v gramatike :D

sss 16.01.2013

Rychlý snadný výdělek na netu: www.zumail.cz/jsemzuu/faee99d896cd7a1a

anonym 07.12.2012

tak ten kto toto pisal sa vazne nevizna v muzoch:-O

didi anonym 27.04.2013

tak ako ty v gramatike :D

Anežka 11.10.2012

no ja si myslím, ze keď to veľmi chcem tak čert by v tom bol aby som to nedosiahla

ážlt 27.09.2012

*4**4**4*XDXD;*(*3**3**3**2**2**2**2*:-D:-):-):-):-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P;-):-O*1**4**3*:-P*1*

Suz 06.07.2011

ta dvojka sa mi vôbec nepáči... mám sex rada a niekedy mám chuť na sex častejšie ako partner ... to sa mám teraz pretvarovať že sex nechcem keď na neho on má chuť? ...nejaká blbosť nie?

PAUL Suz 27.09.2012

Tak mi napiš když tak :-P

Bára 12.06.2011

tak s tim nesouhlasim :-D Já zase narazila na takového, kdo nebyl příliš pohledný, moc se mi do toho nechtělo, pře sem dycky měla pěkný kluky. A nakonec se choval upe stejně jako ty děvkaři a namyšlený nagelovaný frajírci. Takže tohle dnes už dávno neplatí. Vzhled mate at je to tlustej kluk z bříškem a plešatej, nebo nagel. vysokej a urostlej hezounek!!!

Anonym 30.04.2011

To co napsal Marshall je pravda a která tvrdí že ne tak na světě se jich moc nenajde. Když o krásnou holku projeví obyčejnej kluk né příliš pohlednej, ale kdyby to šlo tak vám snese modré z nebe než nějaký mladý hezoun,který vás nepotřebuje o vás pečovat atd. Protože proč když může mít jinou, netvrdím že všichni kluci kteří sou hezký jsou takový, ale je to valná většina. A pokud ne příliš pohlednému klukovi, dáte trochu té něhy a ukážetemu, že ho berete takový jaký je, tak vás na rukou bude nosit.

Anonym 30.04.2011

To co napsal Marshall je pravda a která tvrdí že ne tak na světě se jich moc nenajde. Když o krásnou holku projeví obyčejnej kluk né příliš pohlednej, ale kdyby to šlo tak vám snese modré z nebe než nějaký mladý hezoun,který vás nepotřebuje o vás pečovat atd. Protože proč když může mít jinou, netvrdím že všichni kluci kteří sou hezký jsou takový, ale je to valná většina. A pokud ne příliš pohlednému klukovi, dáte trochu té něhy a ukážetemu, že ho berete takový jaký je, tak vás na rukou bude nosit.

xholisx Anonym 19.05.2011

Ahoj v tom máš úplnou pravdu ale najdou se i ty dámy kterým už v dnešní době nezáleží na tom jestli je krásný ale spíše jaký je uvnitř, já rozhodně preferuji obyčejného ale za to hodného a upřímného muže a ne nějakého kena,co bych s toho měla (hezkého ale blbého) o to teda nestojím.

Marshall 25.04.2011

To je zajimavy, vy tady pisete ze kazda ste sva,nehodlate se kvuli chlapu menit a nechcete byt jako Barbie. To samy plati o chlapech, kazda chce Kena a kdyz narazite na normalniho kluka kterej ma o vas zajem tak ho odpalkujete >:(>:(

Yjusha Marshall 29.04.2011

tak s tím nesouhlasím :-O

Marshall Yjusha 29.04.2011

Nesoulasit muzez, ale pravda to je.

Dagmara Yjusha 01.02.2015

Nejaky bezduchy Ken me muze zaujat,pokud bude nemy,protoze jakmile promluvi,okamzite zjistim ,ze je plytky a hloupy.Ano,muz musi byt sympaticky a umet zaujmout-nejlepe smyslem pro humorem a rozhledem.To neni o krase,ale charizma.Budte zdrave sebevedomy,vtipny a pohotove reagujte a inteligentni holka,ktera muze byt pekna:-) ,je vase..VERTE SI !

Klaudie 21.04.2011

Nevím, myslím, že všechno je naprosto individuální a kdyby se měl člověk řídit podle všeho co se napíše, tak se ten vztah sesype jako z karet, každý si na to musí přijít sám jen sám, to je mezi dvěma lidmi a každý člověk tady na tom světě je rozdílný...kompromis a důvěra je důležitější než vnějšek a je rozdíl přirozená krása a vyumělkovanost, to už je na pánech, ale přirozeně krásná ženská je dar a přece to se musí podtrhnout, to je totiž rozdíl právě mezi umělou krásou.....a každý je strůjcem svého štěstí, je fakt že ženský by měly mít začít rády samy sebe a pak budou šťastnější a taky se zajímat o sebe nejen o partnera..:-)

Darina Klaudie 22.04.2011

Klaudie, mas naprostou pravdu. Jakmile vztah nestoji na duvere obou partneru a umeni kompromisu, tak se mu nebude darit a jednou stejne krachne. Take je nesmysl se kompletne pretvarovat pro partnera, ale prizpusobit se neni spatny napad. Ovsem jen, jestli on je ochotny udelat to same pro Vas;-) Jednostranne to nikdy nefungovalo, nefunguje, ani nebude fungovat. Jak jste psala, vsechno je individualni, ale myslim si, ze v kazdem pripade, od vseho v zdravych davkach nikdy neuskodi;-)

Neregistrovaná 18.04.2011

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

co je komu po tom ;-) 17.04.2011

článek je dost pravdivý, ale působí na mě jako by ho psala nějaká stará zapšklá bába :-/ která má averzi proti krásným ženám....ale měla by si sama asi uvědomit, že každá nemusí s sebou mít 24 hodin denně make-up a zrcátko aby vypadala dokonale :-p neříkám, že to je zrovna můj případ...ale je takových hodně ;-) že by v tom hrálo roli podle sebe soudím tebe? *4* ...asi nějaké komplexy ne? *2* ;-)

Princezna 17.04.2011

Je to pravda.Mám kamaráda,který strašně Miluje jednu holku,ale ona ho zneužívá pro to,že on jí Miluje.Ona mu do očí řekne,že ho MIlue,ale když má volno,tak s ním netráví čas a myslím si,že,když se dva Milují,tak by měli být spolu a prožívat den naplno.A né,že jeden bude toužit a druhej bude brát a né dávat.Mrzí mě to,protože kamaráda mám ráda a nevím,jak mu pomoci.Vím,že s tím člověk musí bojovat,ale on do toho propadává víc a víc.Každá nejde po Věrnosti,důvěře a pro smysl pro rodinu,ale jde po penězích a po bohatství.Dříve se o tom jen povídalo,ale teď,když to vidím,tak to jen potvrzuje.Je to jen můj názor.>:(

Matthew Princezna 04.05.2011

To preto, že sú také od prírody. Bohatý chlap zabezpečí jej rodinu a jej decko má väčšiu šancu na budúcnosť (samozrejme ak ho nebude rozmaznávať)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat