3 nesmysly, které vám zničí vztah

Jaké ženy muži vlastně chtějí? Jsou to ty, které vypadají jako modelky, snaží se je reprezentovat ve společnosti a slepě kývají na jejich přání a názory? Tak to teda není! Na takové nesmysly ihned zapomeňte, nebo nikdy nenajdete toho pravého! Tři muži vám dnes takové plány stoprocentně rozmluví!

Muži nepotřebují ženy s mírami 90-60-90, aby se s nimi cítili dobře. Nechtějí partnerky „jako přes kopírák“ – jednu stejnou jako druhou. Netouží po příliš krásné, příliš hodné a příliš dokonalé milence, protože taková je po čase omrzí. A nuda? Tak to je to, co opravdu nesnesou. Radši se poohlédnou po pohodové a bezprostřední partnerce, která si v restauraci nedává je zeleninové saláty, nesleduje soutěže krásy s tím, že chce vědět, co by na sobě měla ještě vylepšit, a nechodí super moderně nalíčená, i když jde jen vynést koš před dům.

Není muž jako muž

Věřte, že ta hrstka pánů, pro které je podobný protějšek snem, patří k těm povrchním a méně inteligentním. S takovými vy byste si opravdu nechtěla nic začít, na to vezměte jed. Ovšem média, ve snaze svět přikrášlovat a zdokonalovat, vám do hlavy vtloukají pravý opak. Podle nich jsou vybělené zuby, silikonová ňadra a přání světového míru to nejdůležitější, co si muži mohou přát. V praxi to ale vypadá jinak.

1.    nesmysl: Buďte dokonalá – vždy a všude!

Lásku si nezískáte tím, že se budete chichotat do rytmu řeči vašeho milého, podstrojovat mu každý týden svíčkovou se šesti, nosit lahváče k televizi a souhlasit se vším, co navrhne. Jste člověk jako každý jiný, tedy i omylný a svůj. Sériovým výrobám panenek Barbie opravdu už odzvonilo!

Martin, 33 let.Tento typ ženy je pro mě atraktivní do té doby, než se s ní vyspím. Pak je jen jedna z mnoha těch, kterým stačí zavolat, když se člověk nudí, nebo potřebuje doprovod na firemní večírek. Barbie absolutně neberu vážně a pobaveně sleduju, jak se snaží být dokonalá a krásná za každé situace. Jako kdyby pořád něco předstírala a neuměla být svá. To mě nebaví. Nemám pak zájem na vztahu pracovat, jelikož je všechno předem ztraceno.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

2.    nesmysl: Chovejte se jako nymfa  – vždy a všude!

Jarda, 29 let. „Tak něčemu takovému já říkám erotická loutka, se kterou si můžu dělat, co chci. Je mi k dispozici pokaždé, když něco naznačím, neumí říkat ne, a já pak nemám důvod se snažit udělat věci jinak. Je to jako při venčení psa. Zapískám a on přiběhne. Taková milenka mě nemá absolutně čím překvapit. Přitom kouzlo vášnivého sexu je i v tom, že ženu netrpělivě rozbalujete jako dárek k narozeninám. Když se ale ona neustále rozbaluje sama, je vzrušení pryč.“ (Čtěte také: Vyhýbáte se sexu? Poradíme vám, jak se zase začít na milování těšit)

3.    nesmysl: Starejte se výhradně pouze o partnera, svoje potřeby přehlížejte!

Jestli nechcete patřit k ženám, které muži řadí do sekce „exemplář jen pro zábavu“, zbavte se takového zlozvyku a nebuďte jen tou, jakou vás partner chce mít. Ve fungujícím vztahu mají muži rádi samostatné a nezávislé ženy, ne puťky. (Čtěte také: Přestaňte být puťkou domácí!)

Patrik, 46 let. „Vážit si názoru někoho, kdo vlastní myšlenky nemá, nelze. Kromě lásky si chlap musí ženy vážit, ne ji brát jako inventář bytu. Nejhorší jsou ty typy žen, které jen čekají na to, až si je muž bude moci tvarovat a předělávat. S takovou bych do vztahu rozhodně nešel!“

Ještě pořád si říkáte si, že kvůli lásce je dobré se přetvařovat a nebýt svá? Nemáte tak docela pravdu. Je lepší, když vás někdo nemá rád za to, jaká jste, než aby vás měl rád za to, jaká nejste. Takové partnerské vztahy nemají dlouhého trvání, protože jeden ze zúčastněných přestane být šťastným.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:23
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat