Po čem muži touží v posteli?

23.03.2011 | Sex a vztahy

Nebojte, odpovědí není blonďatá prsatá dvacítka (většinou…). I když se nám často muži nesvěřují, je několik věcí, které mají při sexu rádi a kterými rozhodně nemůžeme nic zkazit.

Takže co příště v posteli zkusit?

1.    Převzetí iniciativy

Jak již bylo mnohokrát řečeno, mužům se líbí, když žena občas převezme iniciativu a oni se mohou zcela podvolit jejím přáním. Tradiční rozdělení rolí jim přisuzuje v sexu dominantní polohu, tak proč si to občas neprohodit?

2.    Zavázané oči

O milování se zavázanýma očima sní řada žen – a překvapivě i mužů. Takže si připravte šátek a směle do toho!

3.    Stimulace bradavek

Laskání bradavek (ať už prsty či ústy) nedělá dobře jen ženám, pro řadu mužů jsou velmi citlivou erotogenní zónou. Zaměřte se na ni!

4.    Polibky

Zavzpomínejte na léta, kdy byl lehký polibek na ústa (zavřená, žádný jazyk) vrchol vaší sexuální zkušenosti, a zkuste tyto „cudné“ polibky při milování. Připomeňte si doby nevinnosti – tentokrát však v kombinaci se žhavým sexem.

 


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna!

5.    Polohy

Experimentujte s polohami. Nastudujte „odbornou“ literaturu a měňte sexuální polohy tak často, jak to bude možné. Muži také rádi mění polohy během mazlení a laskání – zkrátka nezůstávejte v jedné pozici po celou dobu milování.

6.    Sexy slova

I slova mohou být sexy a dokáží dostat muže do té „správné“ nálady. Ale nepřežeňte to – začnete-li při sexu z ničeho nic používat výrazivo hodné opilých námořníků, může se stát, že partnera spíše vylekáte (navíc může začít přemýšlet, kde jste se to naučila, a docházet k nesprávným závěrům).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat